Напишете дума/думи за търсене

Казвайте това на мъжете, върши чудеса

Жените някак си сме самозвани, стане ли дума за това някой да ни сваля звезди, да ни говори приказни думи под сурдинка и да ни главозамайва със срички на ушенце. Да, ама и господата си падат по хвалбите, по потупването по рамото и по комплиментирането на душата им.

Съгласете се, че комплиментите са двупосочни и могат да свършат чудеса за интимния ни живот.

Колкото и пъти да съм била достатъчно сърцато искрена за някое читаво качество на мъжете до мен, все съм обирала лаврите на любовта.

За кои комплименти господата са най-признателни?

Толкова съм горда с теб

Мъжете обичат да чуват това за себе си. Друго си е жената, която обичат, да признае, че е впечатлена от това или онова му постижение. Друго си е любимата да те признае за най-талантливия поет сред програмистите и за най-виртуозния художник сред шлосерите.

Тази среща беше приказна

Дори и да ни се струва, че не е кой знае колко сложно да се организира една среща, спомнете си колко пъти първото ви виждане с някого е минало по мед и масло. Спомнете си и колко пъти са завършвали с фиаско и вторите срещи. Ако сте прекарали вълшебно време не сам ос нов партньор, но и с добре познатия ви партньор, не се скъпете на комплименти. Споделете колко приказно сте се чувствали с него.

Много си хубав

Със сигурност на нас ни е повече от приятно, когато половинката изневиделица ни каже колко сме красиви тази сутрин и как неустоимо ухаем след цял ден работа.

Това работи и при господата. Ако любимият ви се стори неустоимо хубав, излизайки от банята или докато налива и за двама ви добре изстудена напитка, кажете му го.

Караш ме да се чувствам сигурна

Няма по-голям комплимент от този за един мъж. Все тая дали е нисък, висок, слаб, дебел всеки мъж иска да се чувства закрилник и исполин в очите на обичната си. Кратко, но ясно заявление за любовта, която изпитвате към него. Думи, които със сигурност ще го накарат да се чувства като супергерой.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X