Напишете дума/думи за търсене

Казвайте това на мъжете, върши чудеса

Какво ще правя без теб

Живеем в доста независимо време за жените, което доста често играе лоша шега на атмосферата във връзката. Някои мъже се чувстват подтиснати от това, че жената до него може да се справи с всичко, което до някаква степен обезмисля неговата собствена представа за мястото му в отношенията. За това дори и да не ви е проблем да си отворите сами буркана с киселите краставички, направете се на „безпомощни" и помолете половинката си да свърши тази „мъжка“ работа.

Харесва ми да прекарвам времето си с теб

Дори и да нямате конкретен повод, а просто да ви е уютно, гушната в прегръдките му, не пропускайте да го споделите. Хубаво е да знае човекът до вас, че ви е достатъчен, за да сте щастливи.

Ти са най-добрият...

Мъжете обичат да си мерят гениталиите с другите мъже. Природа, какво да я правиш! Не забравяйте от време на време да го провъзгласявате за най-добрия целувач, за най-добрия масажист, за най-сръчния майстор, абе изобщо за най-голямата работа.

Много си забавен

Господата харесват, когато някоя жена признае чувството им за хумор. Не пестете комплиментите си за това, че той успява да ви разсмее. В крайна сметка по-добре и леко се живее в смях.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X