Напишете дума/думи за търсене

Скандалната песен на Сузанита се оказа крадена

14-годишната дъщеря на Орхан Мурад, изявяваща се като Сузанита.Кадър Нова тв

Песента на Сузанита "Луцифер и Буда", в която 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад показва средни пръсти, облечена предизвикателно, освен скандална, се оказа и крадена, съобщава Би Ти Ви.

Приликите между песента на Сузанита и trap парче на арабски диджей отпреди две години вече бяха разконспирирани. Всъщност не става дума за прилика, а използване на семпъл 1:1 от изключително известна религиозна песен на бахайската вяра.

Оригиналната песен Allahumma Ya Subuhun е на близо 40 години. Композирана от е известния австрийски диригент и цигулар Биджан Казем Исак и е изключително популярна след последователните на бахайската вяра.

"Невероятно е как продуцентите на този клип са смятали ще подобна кражба ще им се размине", казва продуцентът на оригиналната музикална творба Том Прайс.

Песента на Сузанита вече е свалена от YouTube заради авторски права.

"Всички, които участват в създаването на видеото, са млади хора и съвсем по младежки решили да си направят клип - защити Орхан Мурад дъщеря си пред +24 часа" преди време. - Беше наистина с любителска цел, а доби много голяма популярност. Това показване на среден пръст е към дявола, но създава впечатлението, че е насочено към зрителите. Но хората не слушат много текстовете, за съжаление. Хейтърски се хващат за някакви детайли, което опростачва нещата. Това е песен с послание, направена е с желание. Сузи отдавна се занимава с музика, но оттук нататък няма да е сама, доби голяма популярност и сме плътно до нея".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X