Напишете дума/думи за търсене

Къде може да отпразнуваме Деня на кафето с безплатно еспресо

За любителите на кафе тази напитка не е просто някаква тъмна течност, която служи за бензин на тялото и мозъка. За истинските любители на кафе то е начало... на деня, на отварянето на очите и първата среща със светлото, на плановете ни и на предстоящите ни пътища. То е аромат и характер, то е история и емоция, то е приятел и свидетел на най-топлите мигове в нашия живот. В първия ден на октомври този темпераментен и верен приятел има празник...

Екипът ни беше поканен на приятна среща с кафето на едно място, където напитката има много специален статут - бензиностанции OMV. Новината, с която се връщаме оттам, е, че в Деня на кафето всеки ценител е поканен да празнува с чаша от фантастичното VIVA еспресо.

Петър Величков, управител на OMV България
Петър Величков, управител на OMV България
На 1 октомври всички бензиностанции OMV в България ще предлагат безплатно кафе като част от многобройните активности, свързани с новото послание на OMV – We Care More. В допълнение, менюто с кафе напитки ще се обогати с новото Веган капучино по рецепта на OMV служител, отличено по време на проведения по-рано през годината трети VIVA Cafe Бариста шампионат. 
Олга Апостолова, маркетинг мениджър на OMV България
Олга Апостолова, маркетинг мениджър на OMV България

След проведения трети VIVA Cafe Бариста шампионат за служители на OMV България, в рамките на който участниците демонстрираха умения в приготвянето на кафе напитки по професионален начин, се състоя паралелен конкурс за кафе напитки по рецепти, предложени от самите служители. В присъствието на Горан Хубер, един от топ баристите в света и специално жури, бяха отличени три напитки. Съгласно последните тенденции на пазара и търсенето на здравословни продукти, OMV България реши да обогати менюто си с кафе напитки с Веган капучино по рецепта на Спасиана Миленова, OMV Люлин. 

Другата любопитна новина е, че скоро в бензиностанциите на OMV кафето ще се предлага в иновативна ядлива вафленa чашка Cupffee. Чашката е направени изцяло от натурални и екологично чисти суровини и може да бъде изядена в качеството си на обикновена придружаващата кафето бисквитка.

„OMV България се свърза с нас с предложение да подкрепи нашата бизнес идея, като използва за тестови период от време вафлените ни чашки, предоставяйки на клиентите възможност при желание от тяхна страна да изпият кафето си в тях. Много се радваме, че получаваме това доверие и ще дадем всичко от себе си, за да отговорим на високите стандарти на работа на OMV България “, казва Мирослав Запрянов, съосновател на „Cupffee“. 

Мирослав Запрянов, съосновател на „Cupffee“
Мирослав Запрянов, съосновател на „Cupffee“

Чашите Cupffee предстои да бъдат въведени тестово на OMV обектите в страната. OMV България още веднъж доказва своята загриженост към общественозначими каузи като опазване на околната среда, подкрепяне на стартъп програми и развитие на бизнес средата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X