Напишете дума/думи за търсене

Какво означава първата буква от името

Учените твърдят, че името, което избират родителите за децата си, носи вибрацията на цялостното им съществуване. Освен това вярват, че първата буква от името казва много за характера на човека.

A

Вие сте практични, но съвсем не и романтични. Нетърпеливите, привлекателни, възпитани, широко скроени и твърде сериозни. Винаги постигате поставените си цели. За вас е важно чувствата ви да са споделени. Знаете със сигурност как да си избирате любим.

Б

Вие сте романтични. Обичате да си разменяте подаръци с любимия, намирате това за доказателство за истинската любов. Знаете как да обичате, да действате и да говорите. Много сте търпеливи и това ви помага да достигате целите си. Може да контролирате емоциите и усещанията си, както и любовта си към приключенията.

В

Вие сте много социални. Влюбвате се в приятелите и в колегите си. Твърде сте чувствителни. Имате нужда вашият любим не просто да ви обича, а да ви обожава. Вие сте търпеливи и може да постигнете това, което искате, контролирайки чувствата си много добре.

Г

Бързи сте като светкавици. Грижа ви е за другите и обичате да решавате проблемите им. Мили, искрени и много чувствителни сте в романтичната сфера. Понякога любовта ви преминава в ревност и прекалено обгрижване. Темпераментни сте и не сте особено лесни да комуникация, но пък сте умни и понякога приятни. Ако сте решили, че ще обичате точно този човек, той лесно няма да се отърве от вас.

Д

Вашият партньор трябва да е добър слушател. Често той е от приятелския ви кръг или работите заедно. От време на време създавате нарочно напрежение във връзката си, за за поддържате огънчето. Предизвикателствата са важни за вас. Много сте лоялни към близките си и обичате книгите.

Е

Вие сте чувствителни, щедри и романтични. Знаете как да си избирате подходящи хора за любов. Със сигурност вие сте едни от най-искрените хора в любовта. Смели сте и привлекателни. Имате добро сърце, но ако някой ви нарани, винаги му отмъщавате.

Ж

Трудно е да ви угоди човек. Приемате света прекалено идеалистично и търсите това и в партньора си. Чувствителни сте и знаете как да извлечете най-голямо вълнение и удовлетворение от връзката си. Много сте дейни и никога не се уморявате.

З

Имате нужда от хора, които ще ви донесат щастие, радост и всичко, което ви трябва, за да изпитвате доволство. Вие сте щедри, чувствителни и търпеливи любовници. Не спирате, докато не постигнете целите си, и вярвате в това, което правите. Никой не е в състояние да ви спре, ако сте си наумили нещо.

И

Имате нужда да обичате и да ви обичат. Много сте емоционални и очаквате да бъдете оценени от партньора си. Влюбвате се в хора, които могат да ви задоволят емоционално, финансово и морално. Лесно се отегчавате и постоянно търсите промяна. Не успявате да задържите никой до себе си задълго, тъй като не умеете да се отдавате. Може да бъдете прекалено материалистичен.

Й

Вие сте надарени с щедрост и нищо не е в състояние да ви спре да пръскате пари за приятелите си без много да му мислите. Макар да сте тотални романтици, понякога не вярвате в истинската любов. Има още много хляб да изядете, докато се убедите, че тя съществува.

К

С вас трудно се говори. Вие сте едновременно самотни и срамежливи, но в същото време много атрактивни. Склонни сте да се грижите само за тези, които са ви на сърце. Смели и интелигентни сте. Имате търговска мисъл, а това много ви помага в професионалната сфера. Не обичате да си играете игрички в отношенията. Достатъчно сте търпеливи, за да изчакате правилния човек за вас.

Л

Вие сте романтични и сте влюбени в любовта. За вас партньорът ви е най-важният човек на света. Обичате приключенията и не се боите да рискувате. За вас е важно любовникът ви да е интелектуална личност, която ви цени.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X