Напишете дума/думи за търсене

Какво означава първата буква от името

М

Вие сте романтични, светливи и здраво стъпили на земята, артисти с богат житейски опит. Бързо се влюбвате до небесата, затова не ви е лесно да намерите партньор, който да възприема любовта по същия начин като вас. Изпитвате трудност да покажете чувствата си и да се обърнете към обекта си на желание, ако не сте сигурни, че и той ви харесва. Малко сте егоистични и вярвате, че винаги сте прави. Заради любовта имате склонност да забравяте за кратко семейството и нещата от ежедневието си.

Н

Романтични, сензитивни хора, пълни с въображение. Стане ли дума за любов, не понасяте никакви пречки по пътя си. Сродната ви душа трябва да отговаря на вашата чувствителност и да ви дава свобода. Имате постоянно енергия за нови неща. Склонни сте да препускате през живота и да гребете от него с пълни шепи.

О

Вие сте срамежливи и не показвате своите желания. Имате достатъчно енергия, която да ви помогне да забогатеете или да станете известни. Не може да понасяте да сте сами за дълго, за вас любовта е сериозно нещо и има нужда от захранване. Затова не се свените да опитвате неща, които ще ви срещнат с нови хора.

П

Вие сте зрели и за нищо на света не си позволявате да се държите палаво, непочтително или по начин, който би злепоставил доброто ви име. Вие сте умни и с добър външен вид. Имате склонност от време на време да гледате на партньора си като на ваш враг. Не е изключено при някоя по-голяма кавга да решите да сложите край на връзката си.

Р

Притежавате силна и движеща енергия, която пречи на другите да ви следват. Вие сте ентусиасти в любовта и сте привлечени от човеци, които споделят същото като вас. Очаквате от хората до вас постоянно да ви носят цветя, да правят романтични жестове, да изливат сърцето си и постоянно да се съобразяват с вас.

С

Вие сте винаги готови да промените нещо в себе си, за да станете по-добра своя версия. Търсите партньор, който е равен на вас интелектуално. Постоянно се опитвате да покажете и докажете, че заслужавате човека до себе си. Широко скроените сте и много романтични.

Т

Вярвате, че удоволствието е преди работата. Не губите контрол, що се отнася до романтичните ви чувства, но ако сте дали обещание на любимия си, винаги го изпълнявате. Понякога сте ревниви и обсебващи. От друга страна, сте чувствителни, емоционални, не говорите много. Щедри, спокойни и любвеобилни сте и не бързате с избора на партньор.

Ф

Много сте ентусиазирани. Чувствате максимално удоволствие, когато сте влюбени. Обожавате партньорите си. За вас любовта е предизвикателство, което си струва да бъде преследвано. Много сте елегантни и обичате да подарявате подаръци на приятелите и семейството си, защото много ви харесва да ги правите щастливи.

Х

Имате нужда от свобода и ентусиазъм в живота си. Не бързате с избора на партньор. Преди да решите, че това е вашият човек, сте го огледали от хиляди страни и не може да бъдете забаламосани от разни голи обещания. Привличат ви странни птици. Притежавате изключително привлекателна харизма за околните. Вие сте опасна комбинация от добро и безкомпромисност към неправдата.

Ц

Чувствате се горди със себе си и вярвате, че взимате мъдри решения. Не приемате „не“ за отговор. В любовта сте нежни и грижовни. Чувствата ви са силни и винаги изпитвате голямо привличане към любовниците си. Щедри сте към близките си хора. Експерт сте в любовните игри и изненадите.

Ч

Не може да живеете без вълнение в живота си, нито да си представите, че ще бъдете моногамен. Винаги имате по няколко връзки едновременно. Вярвате, че притежавате талант за всичко и смятате себе си за мултитаскинг личност.

Ш

Вие сте чувствителна и независима персона. Ако някой не прави нещата, както на вас ви е угодно, забравяте изобщо, че участвате в този проект. Любовният ви живот е пълна каша, защото държите вие да командвате. От друга страна, вас ви контролира чувствителността и нуждата ви постоянно да получавате одобрението на останалите.

Щ

Много сте романтични, но не показвате чувствата си лесно. Правите всичко възможно, за да задоволите любимия си човек. Обичате да сте сред хора и сте на ръба да бъдете наречени социални пеперуди. Опитвате се да помогнете на целия свят.

Ю

Пълни сте с емоции и чувства. Романтични сте и не може да си представите вечеря без свещи, музика и изстудено вино. Вие сте невъобразим мечтател и се влюбвате и разлюбвате прекалено лесно. Не правите компромиси с начина ви на живот до степен на инатливост. Макар че не приемате съвети от никого, понякога може да правите изключение – това може да спаси живота ви.

Я

Безстрашни сте в чувствата си, но когато трябва да изберете партньор, сте прекалено придирчиви. Приоритетите в живота ви са свързани с вашите задължения и отговорности и заради това ви е трудно да бъдете достатъчно близък с хората, които обичате. Обичате да научавате нови неща и сте привързани към книгите.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X