Напишете дума/думи за търсене

Магия за пролет с Калорекс

Италианците изчислиха, че тази зима жителите им са качили средно 3 килограма по Коледните и Новогодишни празници, а след това до края на сезона обикновено ги удвояват. У нас няма статистика, но вероятно положението е същото.

Колкото и да сме му отпуснали края, усещането за виждащия се вече край на зимата и приближаващата пролет ни събужда за нов живот, възражда амбициите ни да направим нещо полезно за себе си, да се стегнем, да се променим. С една дума – време е за отслабване, което подмладява и тялото и душата. А не рядко и доста други неща – самочувствието, контактите, връзките...

Не говорим за диети, защото оптимизмът тутакси ще ни напусне, подгонен от спомени за предишни неуспешни опити и старания. Предлагаме съвременно решение за намаляване теглото по естествен, здравословен начин, без гладуване и без да се наблюдават странични действия.

Говорим за природния продукт Калорекс, в който учените са успели да комбинират съставките така, че да потиска апетита, да увеличава основната обмяна, избирателно да засилва изгарянето на мазнините, като при това щади белтъчините и топи именно най-вредните за здравето мастни депа в областта на корема и талията.

Всяка капсула Калорекс съдържа екстракт от Garcinia Cambogia (хидроксицитрат) и хром пиколинат. Хидроксицитратът намалява количеството мазнини чрез увеличаване на изгарянето и потискане на синтезата им, като при това щади белтъчините. Потиска апетита и увеличава основната обмяна и по този начин помага за редуциране на телесната маса, без драстично намаляване количеството на консумираната храна. Като допълнителен ефект, хидроксицитратът намалява нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта и води до нормализиране на хиперлипидемията.

Недостигът на хром в организма ни причинява функционални смущения в центъра на апетита и предизвиква „фалшиво” чувство за глад. Хром пиколинатът в Калорекс намалява телесното тегло като потиска апетита и засилва основната обмяна. Освен това, понижава серумния холестерол и увеличава нивото на т.нар. „добри липопротеини”.

Комбинирани във формулата на Калорекс, двете съставки взаимно усилват ефективността си за намаляване на теглото и повишават три пъти успеха, в сравнение с прилагане само на диета. След прилагане на Калорекс в продължение на осем седмици, теглото намалява с над 5 kg, а само с диета - 2 kg, като осигурява на отслабващия по-голяма жизненост и по-добро настроение.

КАЛОРЕКС

Топи мазнините на корема и талията

Природен продукт за намаляване на теглото по естествен, здравословен начин, без гладуване и без да се наблюдават странични действия посредством:

• избирателно увеличение на изгарянето на мазнини

• щадящо белтъчините действие

• намаляване образуването на мазнини

• потискане на апетита

• увеличаване на основната обмяна

Понижава нивото на триглицеридите и холестерола и регулира кръвната захар.

По 1 капсула два-три пъти дневно, половин час преди хранене. Продължително време.

Саloгех е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. Цар Симеон 52, тел.: 02/ 983 62 03, е-mail: оffice@bогоlа.соm. За по-богата информация посетете www.calorex.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

X