Напишете дума/думи за търсене

С бебе в 19 кв.м. (снимки)

Саманта и Робърт Гарлов са младо семейство, което живее в мини жилище с площ 19 кв. м в Якима в американския щат Вашингтон. Двамата се нанасят в направената от тях мобилна къщичка на 31 януари 2016 година, а през 2017-а се ражда дъщеря им Убрин.

До идеята да се сдобият с подобно жилище двамата стигат, след като решават, че след като изплатят 6-годишните си студентски заеми не искат да се заробват с 30-годишен ипотечен кредит. Така се хвърлят в предизвикателството и за 14 месеца успяват с проектирането и строежа на къщичката.

Тя е дълга 7,3 м, широка е 2,5 м и е висока 3,99 м. Вътре има дневна зона, кухня, баня, дрешник и зона за спане на второто ниво. До него се стига по стълби, под които има място за съхранение. Саманта и Робърт са платили за изработката на жилището си 30 000 долара. Семейството има блог, в който подробно е разказана историята на малкия им дом. Гарлов все пак признават, че когато дъщеря им порасне или ако семейството се увеличи, ще се наложи промяна и местене в по-голям дом. Но какъв точно ще е той, е въпрос на добро планиране и свежи идеи.

Снимки Facebook на SHED tiny house
Снимки Facebook на SHED tiny house
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X