Напишете дума/думи за търсене

Кое е природното „хапче“ срещу стрес?

Французите първи в света създадоха природно „хапче“ срещу стрес от шафран

Знаете ли, че депресията в наши дни е петата в света по ред причина водеща до смърт и различни други увреждания. Има огромна вероятност до 2020 година всеки втори болен да е с влошено здраве причинено от появата на стрес. Това е мнение на д-р Бенедето Сарасено, директор на отдела за психическо здраве към Световната здравна организация.

А знаете ли, че и в древността хората са страдали от тревожност и напрежение. Сега постигаме психическо здраве с антидепресанти, сънотворни, успокоителни. Все лекарства с множество странични ефекти: сънливост, липса на концентрация, главоболие, умора, чувство за празнота, замаяност, но най-вече пристрастяване към тях.

Още древните персийци и финикийци са имали природен лек срещу пристъпи на меланхолия – Шафран. В наши дни, екип от учени на френската лаборатория „Троа Шен“* преоткриха успокоителните свойства на екзотичния минзухар. Те доказаха, че шафранът въздейства върху нивата на Серотонин - вещество познато на всички ни като "хормон на щастието", невромедиатор, който регулира емоциите и настроението.

След години научни изследвания, лаборатории „Троа шен“ (в превод „Трите дъба“), получават и патентоват 100% естествено активно вещество, извлечено от шафран.

На негова база те създават единствения естествен антидепресант в света - Сафрамил, природното средство за преодоляване на най-голямото „зло“ на 21 век – появата на депресия и повишаването на стрес. Направените клинични изследвания доказват, че шафранът притежава антидепресиращо действие - 100 % от лицата, които го приемат, се освобождават от своята депресия и стрес след 15 дни. При това без никакви странични ефекти и привикване. Създаването на природното активно вещество от шафран представлява истински напредък в областта на научната фитотерапия.

Сафрамил съчетава синергията на 3 активни съставки за тройно въздействие върху нивото на серотонина, за добро настроение:

Триптофан (основна аминокиселина) - стимулира производството на серотонин,Витамин B6 - стимулира трансфера на серотонин към невроните и улеснява асимилацията,100% екстракт от Шафран – подтиска спадането на нивото на серотонин .

Само една таблетка Сафрамил на ден преди обедното хранене или вечер преди лягане е достатъчна за премахване на безпокойството и нервността, връща усмивката и спомага за по-добър сън.

Първият и единствен естествен антидепресант Сафрамил вече се продава в българските аптеки. /Пълен списък на аптеките можете да намерите на този адрес –

http://biolifecosmetics.com/apteki . Успокоителното природно „хапче“ може да се купи и онлайн, в сайта www.biolifecosmetics.com

* Лабораториите 3 CHENES (Троа Шен) са център за научни изследвания и развитие за хранителни добавки, посветен на здравето и доброто самочувствие. Благодарение на партньорствa с известни специалисти, лабораториите 3 CHENES (Троа Шен) създават иновативни, безопасни и ефикасни продукти с доказани резултати, произведени въз основа на последните научни изследвания.

X