Напишете дума/думи за търсене

9 неща, на които мъжете обръщат внимание у жените

Хобитата, които ни доставят удоволствие

Обича да наблюдава лицето ви, когато правите нещо, което обичате. Мъжете обичат да окуражават половинките си да правят неща, които ги правят щастливи.

Усмивката ни

Кой мъж не би забелязал усмивката на своята любима? Нямате и най-малка представа как това влияе на силната ви половинка.

Мимиките ни

Ние може и да предполагаме как изглежда лицето ни в дадена ситуация, но той със сигурност го вижда. Мъжът знае на секундата, когато сме ядосани или подразнени. Може да познае кога сме заинтригувани и любопитни. Тази палитра от усещания на лицето ни е важна за мъжа.

Странни неща за нас

Мъжът обожава шантавите неща, свързани с нас. Именно те ни различават от масовката. За нас те може да са нищо особено, тъй като са част от съществото ни, но за него те са спусък за още по-голямо влюбване.

Нещата, които ни тревожат

Мъжът, който обича любимата си, иска тя постоянно да е защитена от големия „лош“ свят. Той иска тя да не се тревожи за нищо и винаги прави невъзможното, за да я закриля. Така че колкото и да се опитваме да скрием нещо от силните си половинки, твърде вероятно е изобщо да не успяваме.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X