Напишете дума/думи за търсене

Ново откритие подобрява зрението само за месец

Хората са изумени от бързината на действие на иновативната формула

Всички знаем, че с напредване на възрастта, зрението се влошава. Особено забележим е този процес, когато навършим 40-годишна възраст. До сега лекарите мълчаха и вдигаха рамене, безсилни пред влиянието на времето върху здравето на очите ни.

Миналата година на здравния форум във Вършава беше представена първата по рода си формула, разработена съвместно от лекари офталмолози и биотехнолози, които откриват каква е причината да се разваля зрението с напредването на възрастта. Оказва се, че основният виновник за това е системната липса на някои микроелементи в тялото ни. Учените извличат тези елементи от концентрирани извлеци на няколко растения: очанка, резене и рутин и ги комбинират с достатъчно количество витамин С. Оказва се, че така създадената формула насища тялото с необходимите вещества и възстановява липсите, с което започва възстановяване на зрението.

Продуктът е наречен Вю Протект и е лицензиран за патент за цяла Европа. След тримесечен прием, хората споделят подобряване на зрението, намаляване умората в очите, забавяне прогресията на катарактата. Вю Протект се препоръчва на хора с високостепенно късогледство, като профилактика от развитие на катаракта и макулна дегенерация, свързани с възрастта. Изключително подходящ е за хора, работещи на компютър и такива, които прекърват дълго време в шофиране. Вю Протект представлява прекрасно средство за профилактика на очни болести с различен произход, а също така за повишаване остротата на зрението. Широко се прилага в офталмологията при лечение на дегенеративно-дистрофични процеси на очната мембрана. Подобрява зрението при хора над 70 години. Продуктът има адстрингентно и противовъзпалително въздействие. Прилага се при: конюнктивити, блефарити, възпаление на слъзните канали, повишена уморяемост на очите, петна по роговицата, катаракти и хордеолум (ечемик на миглите).

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. Вю Протект има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът Вю Протект можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/viewprotect/ или в повечето аптеки в страната.

X