Напишете дума/думи за търсене

Мъжете на Никол преди Григор

Пайтим Касами
Пайтим Касами

Господинът лудва по осем години по-голямата от него Шерцингер и татуира на рамото си нейното име. Това свидетелство за обсесия е нищо в сравнение с дързостта, с която разваля своя годеж с дъщерята на Род Стюарт - Кимбърли, за да бъде с Никол. Певицата обаче не е особено впечатлена или може би остава ужасена от любовта му, защото не се решава на сериозна връзка с него.

Никол сметнала, че разликата от 8-9 години не им предвещава добро бъдеще Дали й самата тя обаче е предполагала, че и мъжете, които я очакват именно в бъдещето, ще са още по-млади от нея?!

Изглежда, си е казала, че що се отнася до числа, 6 е по-малко от 8, когато малко след Ториеро дава сърцето си на Луис Хамилтън.

При тяхната първа и най-болезнена раздяла се твърди, че ексвокалистката на The Pussycat Dolls е намерила утеха в неангажираща авантюра с комедийния актьор и рапър Ник Кенън, още преди развода с бившата му съпруга - поп иконата Марая Кери. Навярно никой не би разбрал за тази афера, защото, макар Шерцингер никога да не е казвала публично и думичка по въпроса, самият Кенън решил да се направи на мъж, като се похвалил в свое интервю, че е "спал с Никол Шерцингер".

Дали да му вярваме обаче? Каквото и да се е случило, певицата и Хамилтън отново се събират поне до фаталната 2015 година.

Докато ближе раните си след болезнения край, Никол е забелязана да разменя ласки с 14 години по-младия от нея футболист от албански произход Пайтим Касами, който тогава играе за гръцкия тим "Олимпиакос".

Двамата били заедно на рождения ден на Шерцингер на гръцкия остров Миконос, но според близки до певицата тя просто се забавлявала в компанията на Касами и нищо повече. Малко по-късно чрез общи познати Никол се среща с Григор Димитров и макар всичко помежду им да започва като приятелство, много бързо прераства в нещо повече.

При първото съмнение за връзка медиите започват да ги следят изкъсо и истината излиза наяве. Шерцингер отдавна е свикнала да бъде под прицела на папараците и необузданото любопитство на феновете, но често не може да се примири с част от клюките, които чете по свой адрес. Побеснява, щом разбира, че е "изневерила на Димитров" с Калвин Харис, който е неин добър приятел.

"Хора, какво ви става, бе? Излизахме от нощен клуб с Калвин, а отвън имаше калдъръм. Препънах се, хванах се за него, за да не падна, и тогава са ни снимали.

Просто два кадъра, аме изкараха най-голямата кръшкачка на света. Това е абсурдно!", възмущава се бившата “мацка”. 

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X