Напишете дума/думи за търсене

Наум Шопов-внук с нова любов

Критична точка - това е медицинският термин за минутите, в които лекарите се борят за човешкия живот. И неслучайно екипът на сериала “Откраднат живот” избира това да е мотото на новия му, пети сезон. В него героите преживяват не само екстремни ситуации в лекарската професия, а и критични моменти в любовта и личния живот на героите.

Пред точно такъв се изправя и един от героите от самото начало на сериала - Калин Генадиев. Инцидент ще преобърне плановете му и ще разтърси из основи познатия му живот. В борбата за спасяването и възстановяването му ще се включат колегите и приятелите му от болница “Свети Кирил”, които ще направят всичко възможно да овладеят критичната ситуация.

Димо Алексиев е в ролята на Калин Генадиев, снимки: Красена Ангелова
Димо Алексиев е в ролята на Калин Генадиев, снимки: Красена Ангелова
“Калин ще се озове в ново положение. От опериращ той ще попадне в реанимацията и ще си задава въпросите дали ще продължи пълноценен живот и ще се превърне ли отново от пациент в лекар”, разказват от екипа на продукцията.

В ролята на Калин Генадиев е Димо Алексиев, за когото вече има и много гласове в номинациите за най-добър актьор в първите награди “NOVA подкрепя българските филми”.

Любовните отношения отново ще бъдат в центъра на ключови сюжетни линии и в новите епизоди на сериала. Привличането между д-р Тасев и Ина Фотева ще става все по-силно и съвсем скоро няма да успеят да скрият връхлетялата ги любов. В ролята на младия лекар е наследникът на една добре позната и много уважавана артистична фамилия - внукът на Наум Шопов и син на Христо Шопов - Наум.

Ина Фотева е един от новите персонажи в пети сезон на “Откраднат живот”, който се изпълнява от актрисата Ирина Митева. В ролята на нейния съпруг - бизнесмена Иво Фотев, е Васил Бинев. Той се занимава предимно с дублаж, а с неговия глас звучат Хорейшио от сериала “От местопрестъплението: Маями” и герои от филми като “Борсалино”, “Легендата за Зоро” и “Титаник”. В действителност негова съпруга е друга много известна актриса - Силвия Лулчева.

Братя Ковачеви са сред новите герои в сериал. В ролята на големия - Марио, е Велислав Павлов (вляво), а на малкия - Тони, е Димитър Захариев.
Братя Ковачеви са сред новите герои в сериал. В ролята на големия - Марио, е Велислав Павлов (вляво), а на малкия - Тони, е Димитър Захариев.

Междувременно друг нов герой - Тони Ковачев, ще реши да засвидетелства чувствата си към д-р Огнянова. Дали най-накрая тя ще откликне, или ще бъде отново разкъсвана между емоцията и привличането с Марио? И как ще се отрази злополуката на Калин Генадиев и ролята му на баща и съпруг, предстои да стане ясно скоро.

Досега екипът на сериала засне повече от 240 епизода, а в тях близо 900 актьори са имали епизодични роли. Една от тях - на малкия Коко, толкова се разви, че детето стана сред основните пресонажи. В неговата роля е Димитър Рачков-син, който отдавна показа артистичен талант.

Скоро обаче неговият герой Коко няма да има много сцени в сюжета. Оказало се, че заради снимките малкият Димитър Рачков не може да навакса пропуснатото в клас. Затова продуцентът Евтим Милошев му казва, че първо ще си оправи успеха в училище, а след това ще се върне на снимачната площадка.

“Откраднат живот” се излъчва от вторник до петък от 20 ч по Нова тв.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X