Напишете дума/думи за търсене

Най-добрият лек при менопауза: През какво минах и кое помогна

Лидия Косина и нейна приятелка

Търсех какво да пия при менопауза в интернет, какъв е най-добрият и хубав лек.

Изпробвах доста билкови препарати за климакс, също и най-действащите медикаменти на билкова основа за отлагане на симптомите. Нека да ви разкажа за тях и кое как действа.

От лекаря си, при който ходя, имах вече някакви лекарства, но чувствах, че те ми дават и доста странични ефекти, затова исках постепенно да ги компенсирам с билки. Наложи се да пия по една шепа хапчета на ден.

Взимах едно за топлите и студените вълни. Друго приемах, за да мога вечер да спя спокойно. Приемах допълнително калций, желязо, магнезий и какво ли не.

Оказа се, че положението не се подобрява, а напротив. Станах нервна, непрекъснато крещях на децата и съпруга ми. В резултат на което те гледаха да не се прибират и да избягват присъствието ми. Това съвсем ме обърка и потънах в депресия.

Един ден, споделяйки на моя близка колежка, тя ми спомена за фитопродукт, който заменил всичките шепи лекарства, които пиела за менопаузата. Каза, че усетила веднага ефекта и успяла в рамките на три месеца да си върне нормалното състояние.

Още на същия ден го закупих от една аптека и започнах приема по две капсули на ден. Първата седмица не открих никаква разлика, но знаех, че трябва да съм постоянна.

Неусетно в рамките на месец сънят ми се нормализира, изчезнаха топлите и студени вълни, отново бях една спокойна, уравновесена жена и любяща майка. Имах желание да приготвя вкусна вечеря и да събера всички около масата. Отново се върнаха смеха и светлината в нашия дом.

Продуктът се казва Менопротект, а силната му ефективност се дължи на съединение, извлечено от Екстракт на грифония. Съдържа още няколко фитоекстакта, които работят за безсимптомно преминаване през периода на менопауза.

Не на последно място в продукта е включен глюкозамин сулфат, който изгражда костната плътност и заздравява ставите. Така освен, че премахва неприятните симптоми на менопаузата, Менопротект действа и като превенция срещу бъдещи костни и ставни болести.

Наистина мога да ви разказвам с часове за продукта, толкова много предимства намерих за себе си, че сега съм жива реклама. Но съм сигурна, че всяка жена, която преминава през този тежък период ще ме разбере.

Пиша това писмо, за да може повече дами да узнаят, че решение на проблема има и то е напълно естествено без страничните ефекти на лекарствата и абсолютно ефективно.

Хубаво е да се приема поне три месеца, за да може билковите екстракти да се натрупат в тялото и да разгърнат максималния си ефект.

Всъщност, вие сами ще усетите ефекта доста бързо и ще разберете от собствен опит колко чудесно средство за климактериума е Мено Протект.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Мено Протект можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/menoprotect/ или в повечето аптеки.

X