Напишете дума/думи за търсене

Криско пуска парче със Слави Трифонов

Слави Трифонов e най-вероятният дуетен партньор на рапъра Криско в песента „Гледай как се прави“. Преди седмица изпълнителят отправи предизвикателство към своите фенове, като публикува снимка, с която съобщи, че през април ще излезе колаборация между него и друг изпълнител. „Може ли да познаете с кого?“, подхвърли шеговито във Фейсбук Кристиян Талев.

Няколко дни по-рано той заяви в интервю, че ще пусне дует с легенда в българската музика. Това бе хитър ход от страна на Криско да вдигне шум около предстоящия проект, тъй като се изляха куп коментари с предположения. Някои от тях бяха, че вероятно става дума за Лили Иванова, но повечето фенове предположиха, че става дума за Слави Трифонов, тъй като силуетът от кадъра е на гологлав мъж.

Междувременно последната песен на рапъра, която е в колаборация с неговите колеги Димчо и Боро Първи, предизвика истинска сензация в интернет. Клипът към „Мърдай“ събра почти 10 милиона гледания от излизането си до този момент, а феновете на тримата рапъри напълно полудяха по култовото парче. Хитът „Мърдай“ е продуциран от компанията на габровския рапър, а режисьор на видеоклипа е Павлин Иванов - Bashmotion.

X