Напишете дума/думи за търсене

Връзката между паразитите, рака и Триактал – продуктът, помогнал на хиляди

Изследвания на учени показаха, че комбинацията от Сладък пелин, Карамфил и Зелен орех помагат за унищожаването на раковите клетки в организма. Тези три екстракта са вложени в единствения по рода си, сертифициран и одобрен от БАБХ продукт – Триактал.

Къде се крие тайната на големия успех на този продукт?

Повечето от нас се опитват да подобрят здравето си без дори да се опитат да разберат каква е причината за неговите промени. В същото време зад почти всяко отклонение в здравето стои конкретна причина във вид на определена група паразити. Тези паразити се хранят с микроелементите, витамините и хранителните вещества в тялото ни.

Множествената склероза, артритът, псориазисът, хипертонията, язвената болест, ракът, инфарктът, диабетът, инсултът, импотентността, миомата, безплодието, простатитът се причиняват от хламидии, микоплазми, уреаплазми, гарднерели и генитален херпес.

Триактал е подходящ подпомагащ продукт, който поддържа силен имунитета и подпомага възпротивителните сили на организма, като унищожава над 90% от паразитите, причинители на тежки заболявания.

Безспорно свойството на Триактал, което най-силно привлича вниманието на учени и натуропати, е помощта му по време на онкотерапия и химиотерапия.

Лекарите препоръчват профилактичен прием на Триактал поне веднъж годишно в продължение на 3 месеца. Те са убедени, че ще се чувстваме невероятно през този период – тонизирани и заредени, ще се наспиваме значително по-бързо, ще засилим имунитета си и рядко ще боледуваме, ще нормализираме храносмилането си, ще премахнем умората и лошото настроение.

Благодарение на редовната употреба на Триактал можем да очакваме следните резултати:

- Премахва паразитите с първата употреба.

- Значително подобрява здравето ни, нарушено от разрушителната дейност на паразитите

- Предпазва най-жизнените органи в тялото ни като черен дроб, сърце, мозък, бели дробове, храносмилателен тракт

- Стабилизира храносмилателните функции и движения на червата.

Продуктът Триактал можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/triactal/ или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 69 лв. + Безплатна доставка /Общо: 69 лв./

2 бр. х 65 лв. + Безплатна доставка /Общо: 130 лв./

3 бр. х 59 лв. + Безплатна доставка /Общо: 177 лв./

X