Напишете дума/думи за търсене

Как да избегнем страданията от уроинфекции

Поне веднъж в живота си човек страда от възпаление или инфекция на отделителната система, дълго помни неприятните преживявания и съжалява, че не е взел навреме мерки за предотвратяване на проблемите. А възможности за това има. За тази цел специалистите от години препоръчват на своите пациенти един природен продукт – Имунобор Уро, създаден специално за уроинфекции, и получават много добри отзиви.

Имунобор Уро повишава естествената защита на организма срещу инфекции на пикочните пътища и подпомага изчистването на бактериите от отделителната система. Всяка капсула Имунобор Уро съдържа две взаимно допълващи се съставки – стандартизирани екстракти на Beta Glucan и Cranberry (Американска червена боровинка).

Червената боровинка предотвратява прилепването на бактериите към лигавицата на пикочните пътища и отделя в урината вещества, потискащи бактериалния растеж. Тя също така повлиява благоприятно възпалението и болката.

Бета глюканът се свързва със специфичните рецептори на имунните клетки и повишава способността им да убиват микроорганизмите; има директен антимикробен ефект срещу редица микроорганизми; повишава локалната имунна защита на лигавицата на отделителната система; има изразен противовъзпалителен ефект. Засилва ефекта от редица антибиотици и намалява нуждата от антибиотично лечение.

Благодарение на съвместното действие на двете съставки Имунобор Уро има мощен имуностимулиращ, противовъзпалителен, противомикробен и болкоуспокояващ ефект.

Лекарите препоръчват приема на капсули Имунобор Уро за укрепване на имунната система при инфекции на пикочните пътища – уретрити, простатити, цистити, пиелонефрити и др. Той е изключително ефективен не само за профилактика на рецидив на уроинфекции, при безсимптомна бактериурия, склонност към чести инфекции, но и по време и след антибиотична терапия.

По време на остри уроинфекции Имунобор Уро се прилага като допълващо средство към антибиотичната терапия за изчистване на бактериите.

През първите 10 дни се приема 3 пъти по 1 капсула дневно преди хранене (на гладно), а след това от 1 до 2 капсули дневно. Общата продължителност на приема е 12 седмици. Имунобор Уро се приема по време на боледуване и във възстановителния период. Ако има нужда от по-продължителен прием, курсът може да се повтори.

Imunobor® е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист обърнете се към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул, "Цар Симеон" 52, тел. 02/983 62 03, е-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.imunobor.com. Можете да поръчате онлайн на www.momo.bg

X