Напишете дума/думи за търсене

Тайната на щастието е в "хюге"

Новата пролетно-лятна колекция на JYSK е изцяло подчинена на основните съвременни тенденции в скандинавския дизайн. Това разкриха представителите на международната верига по време на градинско събитие, неслучайно наречено „Скандинавски летни нощи“. 

Новите серии мебели и декорация за градина и двор се открояват със семпъл дизайн, преобладаващ нюанс на сивия цвят и са с подчертано градски характер. Създадени са, за да създадат перфектната атмосфера за една приятна лятна вечер, изкарана в компанията на любими хора. Разнообразието варира от чадъри за слънце с вградени LED соларни светлини, през минималистични решения, до комбинация между акациево дърво и найлонови въжета.

„Не е случаен фактът, че датчаните са най-щастливите хора на света. Тайната се крие в думичката hygge (“хюге“), която е в основата и на нашето вдъхновение. Ние в JYSK имаме една простичка мисия – да създадем онези комфорт и приятна атмосфера, която да позволи на нашите клиенти да бъдат в истинска хармония със себе си. Независимо дали са решили да прекарат летните си дни и вечери с близките си, четейки книга на въздух, или просто люлеейки се на хамак в двора или на терасата си. Защото hygge е именно това – да правиш всичко възможно, за да постигнеш едно по-добро и хармонично съществуване. Комбинацията с изчистен дизайн и внимание към детайла, семпла цветова гама и подчертано градски характер, е това, което прави почерка на JYSK все по-предпочитан избор за домовете ни“, сподели Ираида Паюк, Sales and Marketing Manager за Румъния и България.

Комплектите за почивка на JYSK са базирани на модулна система, която позволява комбинация и аранжимент спрямо индивидуалния вкус и въображение на всеки клиент. Разбира се, в колекцията място намират и класически сетове с двойна или тройна софа, столове и малки пейки, които отново позволяват разнообразие в подредбата.

Друг основен фокус в новите предложения на JYSK са всички онези дребни детайли, които допълнително превръщат усещането за уют и топлина неизменна част от лятото. Тук акцентът е върху различни решения за декорация и отглеждане на летни растения, възглавнички, соларни лампи, свещи и свещници и хамаци.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X