Напишете дума/думи за търсене

Свазиленд - дива природа, танци и крал с десетки дворци и жени

Пътуването до Свазиленд може да се окаже предизвикателство, ако ви липсва мотивация. Цените на двупосочните полети варират от 2600 до 4000 лева, а времето, за което ще стигнете, е между 20 и 35 часа с престоите при минимум двете прекачвания, които се налагат. Директни полети няма, а авиокомпаниите обикновено предлагат да идете до голямо европейско летище като Франкфурт. Оттам след известен престой тръгвате към Йоханесбург и след това се насочвате към международното летище в столицата Мбабане.

По-приятен и удобен вариант би било да спрете с полетите до Йоханесбург, тъй като международното летище на Свазиленд е далеч от основните забележителности на страната. Като стигнете в Южна Африка или Малави, наемете кола и се насладете на 4-часово пътуване до Свазиленд през дивата африканска природа.

България няма функциониращо посолство в столицата Мбабане, предупреждава МВнР. На пътуващите се препоръчва особено внимание към личната им сигурност. Добре е да се избягва пътуване нощно време. Препоръчва се носенето на копие от документ за самоличност и малко количество пари. Хомосексуализмът в Свазиленд е забранен и се преследва от закона, гласят още съветите на българските власти.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X