Напишете дума/думи за търсене

Как да спрем биологичния часовник на мъжа

Всеки пол си има моменти на прозрение, в които разбира, че биологичния часовник не се шегува. Жените се стряскат от призрака на менопаузата, мъжете – от уголемената простата.

Ходът на времето е неизбежен, но не и скоростта, с която се опитва да ни променя. Все пак живеем в 21 век – мощна фармацевтична индустрия непрекъснато търси и открива продукти, които все по-дълго ни поддържат в добро здраве и кондиция. Не случайно експертите са категорични, че днешните 50-годишни са като вчерашните 40–годишни, защото голяма част от тях обръщат много повече внимание на здравословното си състояние и външен вид.

Пример за такова подмладяващо и оздравяващо решение е новата технология, позволяваща пълно използването на невероятните свойства на едно познато растение - Сао Палмето, американската палма джудже.

Наричат я дар от природата за всички мъже в зряла възраст, които са предразположени към нарастване размера на простатата. „Белите“ хора опознали свойствата й благодарение на знанията, които колонизаторите на Америка придобили от опита на индианците. Племето Семиноли разчитало на нея не само при заболявания на пикочните пътища, но и при рак на простатата, ползвало я и като диуретик.

Днес вече е научно доказано, че плодовете на Сао Палмето съдържат много голямо количество витамини, минерали, главно цинк, често използван за лечение на проблеми с простатата. Екстрактът от тях работи по-бързо от лекарствата, предписвани при уголемена простата.

Последните изследвания сочат, че той може да потисне действието на един важен хормонорегулиращ ензим, допринасящ за уголемяването на простатата. Доказано е, че плодовете на палмата съдържат около 1.5% мастни киселини, което спомага за създаването на липостеролни екстракти, широко използвани за лечение на простатни заболявания.

Простабор Форте е иновативния продукт, който оползотворява в най-голяма степен възможностите на Сао Палмето. Това го прави най-често използвания природен продукт, чиято активна съставка е висококачествен стандартизиран екстракт от нейните плодове.

Той се различава от другите продукти по качеството на съставката, фармацевтичната форма и технологията на производство. Активната съставка се намира в по-ефективна мастноразтворима форма – Solucaps (течни капсули), която осигурява по-бързо и цялостно усвояване. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Благодарение на това Простабор Форте допринася за потискане на ензимните системи, които нарушават баланса на половите хормони и довеждат до увеличаване на простатата, помага за подобряване на уринирането, елиминира иритативни симптоми от страна на пикочния мехур /дразненето/.

Простабор Форте е практически безвреден, за разлика от синтетичните лекарства, които често водят до нежелани реакции и повлияват качеството на сексуалния живот. Няма противопоказания. Може да се употребява продължително време, тъй като има много добра поносимост.

Простабор Форте е една разумна алтернатива при доброкачествено увеличение на простатата. При затруднено уриниране, поради мощния му ефект, го наричат природен катетър.

Prostabor® е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към клиника „Борола”, София 1202, ул. „Цар Симеон” № 52, тел.: 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.prostabor.com. Можете да поръчате онлайн на www.momo.bg

X