Напишете дума/думи за търсене

Какво трябва да променим, за да ни потръгне в живота, според зодията

Лъв

Свалете гарда

Смятате, че е по-добре да държите да издигате стени около себе си и да отблъсквате хората, но уязвимостта е това, което формира отношенията.

Дева

Променете изискванията си

Престанете да се обвинявате, че не сте се справили с нереалистичните си очаквания за вас и за околните. Едно е да имаш цели и да бъдеш амбициозен. А друго е да се разпаднеш, след като не си я постигнал.

Везни

Спрете да бъдете такива алтруисти

Променете факта, че сте били безкористни цял живот. Време е да бъдете малко егоистични. Помислете за себе си веднъж и не се чувствайте зле от това. Заслужавате малко повече от това, което давате на себе си.

Скорпион

Променете възприятието за живота си

Негативността ще те изцеди. Вместо да гледаш на чашата като наполовина празна, опитай да погледнеш на нещата по-позитивно и ще видиш както това ще се отрази на живота ти.

Стрелец

Ценете се повече

От време на време се потупвайте по гърба за добре свършената работа. Добре е да се гордеете с това кой сте и с изборите, които правите. Това няма да ви направи помпозни или арогантни.

Козирог

Направете себе си щастливи, а не всички останали

Важно е да се чувствате щастливи, а не да опитате да угодите на всички около вас. Крайно време е да бъдете това, което искате, а не това, което другите очакват от вас.

Водолей

Променете начина, по който мислите за миналото

Спрете да изпитвате горчилка, когато мислите за миналото. Не може да го промените. Може само да се учите от него.

Риби

Сменете дома си

Понякога е страшно да си признаем, че нашият дом не е нашата крепост. Когато едно цвете не цъфти, градинарят не обвинява растението, а променя условията, в които го гледа.


Какво влудява зодиите в тях самите

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X