Напишете дума/думи за търсене

Модни тенденции, на които е време да кажем „сбогом“

6. Облекло в стил пижама

Стилът на пижама, който беше популярен преди няколко години, е на път към модния изход. Кажете „не“ на качулките с котешки уши - оставете ги на 15-годишните момичета.

7. Дънки, вкарани в ботуши с високи токчета

Това ще ви придаде вулгарен вид. Ако не може да си представите дънките да падат свободно извън обувките, по-добре изберете каубойски или „ловни“ ботуши. Друга добра комбинация са ботите и и дънките по тялото. Може да ги навиете и над ботушите ви.

8. Слънчеви очила с кристали

Избирайте слънчеви очила с нестандартна или класическа форма без никакви кристални окраски. Това "бижу" може направи имиджа ви евтин. Когато избирате този аксесоар, винаги се съобразявайте с типа на лицето си. Ако имате квадратна форма, изберете слънчеви очила ала пеперуда. Овалното лице ще изглежда страхотно с авиаторски очила, а кръглото изглежда добре с всякакъв тип.

9. Дълги остри нокти

Обърнете внимание и на вашия маникюр. Дългите и остри като гвоздеи нокти с ярки мотиви са демоде. Днес на почит са овалните и притъпените нокти. Формата на втория вид прилича на балетните обувки. Модерните цветове са бял, черен, червен или безцветен лак за нокти.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X