Напишете дума/думи за търсене

Мариан Вълев: Не мога да спра да гледам тази божествена жена

"Да, влюбен съм! И това ме кара да работя повече и да осмислям дните си."

Това сподели 49-годишният актьор Мариан Вълев, който в момента е в курорта Свети Влас и снима кримиекшъна "Ускорение". Симпатягата, който стана популярен с прякора Куката от "Под прикритие", не крие любовта, която го вдъхновява. Това е 34-годишната швейцарска манекенка Жули Ордон, която също участва в лентата. Хора от екипа на актьора споделят, че час по час той и красавицата, която е обвързана, си гукали заедно, макар тя да участва в повече интимни сцени с колега на Вълев - Александър Сано. "Тази жена е божествена, просто не мога да спра да я гледам", възхищавал се на Жули Куката.

Ордон е секси всякак - и гола, и облечена
Ордон е секси всякак - и гола, и облечена

Фактът, че тя е омъжена за милиардера Дейвид Мимрам, не попречил на БГ звездата настоятелно да флиртува с блондинката. Вълев проявил завидно търпение и упоритост, докато най-накрая попаднал в полезрението на Ордон. Двамата постоянно се шегували на снимачната площадка, а актьорът носел напитки и храна за Ордон, като не отлепял очи от нея.

Мариан Вълев е гангстер и в новата лента
Мариан Вълев е гангстер и в новата лента

Специално за ролята си в "Ускорение" той е променил визията си, като е боядисал косата си в перхидролено русо. Ексцентричното решение било на режисьора Димитър Митовски, а Куката прегърнал идеята, без да се замисля. Първият сезон на екшъна ще включва 12 епизода, международна продукция е и ще го видим на екран късна есен.

Жули играе повече със Сано, но гледа към Куката
Жули играе повече със Сано, но гледа към Куката

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X