Напишете дума/думи за търсене

Яжте, за да отслабнете

Яжте, за да отслабнете, е фраза, която все по-често чуваме от големите капацитети в областта на храненето и диететиката. Толкова е хубаво, че чак не ни се вярва. Но, от друга страна, всеки, който се е напъвал, знае, че и с глад не става. И въпросът не е в липсата на воля, а на познания какво да правим, как да го направим и с какво да си помогнем.

Нашият избор е Калорекс - природен продукт за трайно и здравословно понижаване на теглото без гладуване и вредни странични действия върху организма.

Калорекс е подходящ за всяко затлъстяване, дори над 30%. Особено ефективен е при хора, които имат натрупване на мазнини в областта на корема и талията. Съдейства за намаляване образуването на мазнини и избирателно увеличава изгарянето им, има щадящо белтъчините действие, потиска апетита, увеличава основната обмяна. Калорекс допринася за намаляване и нивото на триглицеридите и холестерола и съдейства за регулиране на кръвната захар.

Как се случва всичко това и защо е възможно?

Калорекс е комбинация от две взаимнопотенциращи се природни съставки - екстракт от хидроксицитрат и хром пиколинат. Хидроксицитратът намалява количеството мазнини чрез увеличаване на изгарянето и потискане на синтезата им. Той има щадящо белтъчините действие, тъй като избирателно изгаря мазнините. Потиска апетита и увеличава основната обмяна. Чрез тези механизми хидроксицитратът помага за редуциране на телесната маса без драстично намаляване количеството на консумираната храна. Като допълнителен ефект хидроксицитратът намалява нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта и води до нормализиране на хиперлипидемията.

Хром пиколинатът играе важна роля при метаболизма на въглехидратите и мазнините и е незаменим коректор на инсулина. Недостигът на хром води до намаляване на термогенезата и увеличаване синтезата на мазнини, причинява функционални смущения в центъра на апетита и предизвиква „фалшиво” чувство за глад. Хром пиколинатът намалява телесното тегло, като потиска апетита и засилва основната обмяна. Освен това понижава серумния холестерол и увеличава нивото на липопротеините с висока плътност (HDL) - т. нар. „добри липопротеини”.

Проучвания показват, че комбинацията на хидроксицитратът и хром пиколинатът повишава три пъти успеха за намаляване на теглото в сравнение с прилагането само на диета. След прилагане на Калорекс в продължение на осем седмици теглото намалява с над 5 kg, а само с диета - 2 kg.

КАЛОРЕКС

Топи мазнините на корема и талията

- съдейства за избирателно изгаряне на мазнините

- допринася за намаляване образуването на мазнини

- щади белтъчините

- потиска апетита

- спомага за увеличаване на основната обмяна

По 1 капсула два-три пъти дневно, половин час преди хранене. Продължително време.

CALOREX® е запазена търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. „Цар Симеон” 52, тел.: 02/983 62 03; e-mail: [email protected]. Може да поръчате онлайн на www.calorex.bg

X