Напишете дума/думи за търсене

Още една причина да опазим Кораловите рифове

Кораловите рифове са уникални природни създания, които неуморно извличат калциев карбонат от морската вода, след което го превръщат във варовик. Натрупван в продължение на стотици години, той формира кораловите рифове, сред които живеят най-разнообразни морски същества.

Веществата в Коралите са полезни за човешките кости

Коралите съдържат биологично чист калций, магнезий и минерали, близки до тези на човешкия скелет, лесно и пълноценно усвоими от човешкия организъм.

Известно е, че калцият е важен за поддържане на костната плътност. Научни изследвания обаче показаха, че дори при нормални нива на калция в кръвта, ако в организма има недостиг на витамин D3 и на особено важния К2, отлагането на калций и други минерали в костите може да бъде нарушено. Учени установиха, че редкият витамин К2 е особено необходим при опасност от остеопороза, той помага за „отвеждане” на калция и минералите до местата в костите, където е необходимо тяхното натрупване. Така меките тъкани, бъбреците и артериите са защитени от калциране.

Здрави кости до дълбока старост

С мисъл за хората, които желаят да се грижат за здравето на костната си система, е създадена английската хранителна добавка CORAL CALCIUM. В състава ѝ влизат натурални калций и магнезий, извлечени от Кораловия риф и има добавени витамини D3 и К2, които са необходими за „отвеждане” на калция до костите.

КОРАЛ КАЛЦИЙ здрави и плътни кости!

натурални Ca, Mg + D3, K2

• Помагат за КОСТНАТА ПЛЪТНОСТ

• Намаляват риска от ОСТЕОПОРОЗА

• Усвояват се лесно и не дразнят стомаха

КОРАЛ КАЛЦИЙ съдържа натурални калций и магнезий, които се усвояват лесно и пълноценно от организма, не дразнят стомаха, не пречат на функциите на бъбреците и артериите. Калцият и магнезият допринасят за нормалното състояние на костите, зъбите и мускулите. Витамин K2 спомага за „транспортиране” на калция до костите. Витамин D3 спомага за усвояването на калция и фосфора, за нормалната функция на мускулите, дебелото черво и имунната система.

КОРАЛ КАЛЦИЙ помага за поддържане на здрава и плътна костна структура в борбата срещу остеопорозата.

Поръчайте до 30 септември Корал Калций, 60 капсули за 22 лв. с Подарък Вилкакора, медицински спрей за гърло с екстракти от котешки нокът, мащерка и прополис. AМЦ Фарма България, София, ул. Поп Богомил 23, тел.: 02 983 11 81, www.zdrave-amc.bg.

X