Напишете дума/думи за търсене

Меган Маркъл е най-добре облечената жена в света според сп. "Пийпъл"

Меган и съпругът й принц Хари

Меган Марлкъл оглави класацията за най-добре облечените жени в света през 2018 година, изготвена от сп. "Пийпъл", предаде Ройтерс.

Тридесет и седем годишната бивша американска актриса, която стана херцогиня на Съсекс след сватбата си с принц Хари през месец май, изпревари куп холивудски знаменитости. Сред тях личаха имената на Кейт Бланшет и Сандра Бълок, адвокатката за човешки права Амал Клуни и риалити звездата Ким Кардашиян, предаде БТА.

За пръв път тази популярна класация на сп. "Пийпъл" се оглавява от кралска особа. Но според редакторите на изданието естественият шик и елегантност на Меган Маркъл е било невъзможно да убегнат от вниманието ни. Бившата калифорнийска актриса от телевизионната поредица "Костюмари" рядко отсъстваше от първите страници на вестниците и списанията след годежа й с принц Хари през ноември 2017 година. Нейната стил комбинираше тоалети от бутици и дизайнерски облекла по поръчка. Меган не се поколеба да наруши британския кралски протокол, като показа голи крака и рамене.

Изданието също похвали за елегантността им Кейт Бланшет, Амал Клуни, Сандра Бълкок и Ким Кардашиян.

Меган Маркъл Снимки: Ройтерс
Меган Маркъл Снимки: Ройтерс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X