Напишете дума/думи за търсене

При световъртеж и шум в ушите

Според статистиката приблизително 40% от всички пациенти, които посещават общопрактикуващите лекари у нас, страдат от световъртеж и шум в ушите. Това обикновено е сигнал, че кръвооросяването на мозъка и микроциркулацията в него са нарушени. Световъртежът, нарушеното равновесие и шумът в ушите са сред първите, а често и единствените, признаци на съдовите заболявания в областта на мозъка. С напредване на възрастта кръвоносните съдове в цялото тяло стареят (т.нар. атеросклероза), но особено чувствителна е промяната във фината кръвоносна система на мозъка, която представлява гъста мрежа от съдове с деликатна структура.

Атеросклеротичните изменения на тези съдове водят до намалено кръвоснабдяване на отделните мозъчни структури и влошена микроциркулация, която е от изключителна важност за поддържане жизнеспособността на мозъчните клетки, а оттам и на всички мозъчни функции – памет, концентрация, мислене, заучаване на нова информация, правилна координация на движенията, остър слух, зрение и др.

Можем ли да забавим стареенето на кръвоносните съдовете в мозъка и по-дълго време да го поддържаме млад и устойчив на промените на възрастта? Да, с Ентан, природен продукт, който работи за по-здрави съдове и по-добро кръвообращение. Съставките му – стандартизирани екстракти от Гинко билоба и проантоцианидин, са едни от най-задълбочено проучените в света и има стотици научни доказателства за техния положителен ефект. Оптимално комбинирани в Ентан те допринасят за подобряване на кръвоснабдяването на ретината, крайниците, ушите и мозъка. Подпомагат заздравяването на колагена и еластина. Спомагат за укрепването на стените на кръвоносните съдове. Имат противовъзпалително действие. Благоприятстват циркулацията на периферната кръв и лимфата. Спомагат за предотвратяването на слепването на тромбоцитите, за подобряване на течливостта на кръвта, за да се избегне запушването на съдовете. Доставят необходимите кислород и хранителни вещества. Освен това Ентан притежава мощно антиоксидантно действие, предпазващо съдовете и клетките от увреждащото действие на свободните радикали.

EНТАН

За здрави съдове и добро кръвообращение

Всяка капсула съдържа 80 mg проантоцианидин и 40 mg стандартизиран екстракт на Гинко билоба. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Вече в иновативни растителни капсули VGcaps - 100% чист природен продукт.

Хипоалергични, без глутен, примеси и консерванти!

Без съставки от животински произход!

Подходящи и за вегетарианци!

По една капсула 3 пъти дневно, след хранене.

За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София, 1202, ул. „Цар Симеон” 52, тел. 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.entan.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

X