Напишете дума/думи за търсене

Последни проучвания сочат, че 75% от българите страдат от кръвно

Специалистите отчитат като причини за така застрашаващите цифри наднорменото тегло, високите нива на холестерол и не на последно място стреса. Най-притеснителен, обаче, се оказва фактът, че при хронично високо кръвно налягане се засяга работата на важни органи и системи и това води до тежки здравословни последствия. По тази причина лекарите препоръчват кръвното да се поддържа във физиологични граници чрез медикаменти, правилно хранене и повече движение.

Д-р Георгиев, кардиолог, разказва за последните подходи в медицината и фитотерапията за справяне с високото кръвно, аритмията и завишения холестерол.

- Всички знаем какви са последствията от приема на лекарства, но понякога това е неизбежно. Аз препоръчвам на своите пациенти един билков продукт „Кардиоксин“, който се базира изцяло на фитонутриенти, извлечени от гинко билоба и арония, и е незаменим източник на вещества, които по естествен начин понижават нивата на лошия холестерол, подпомагат работата на сърцето и кръвоносните съдове и позволяват поддържане на нормално кръвно налягане както при по-млади пациенти, така и при тези от третата възраст. Приемът на „Кардиоксин“ осигурява надежден начин за препрограмиране на тъканите и клетките, оказва физиологичен ефект върху практически всички органи и системи в тялото. Клиничните проучвания показват регулиране на кръвното налягане при пациенти с регистрирана хипертония от 20 и повече години след прием от 2 до 4 месеца. При случаи на временно покачване на кръвното, се наблюдава регулиране още след третия, до петия прием. Формулата на препарата е разработена по рецептурниците на акад. Никола Хлебаров, създател на много билкови тинктури, носител на многобройни награди, световно признат учен и изследовател.

При какви случаи да използваме КАРДИОКСИН

- За поддържане на нормалното оросяване на крайниците

- За силна памет и концентрация

- За поддържане на нормалната пропускливост на кръвоносните съдове

- За поддържане на нормалните нива на кръвното налягане

- За поддържане на нормалната функция на сърдечно-съдовата система

Състав:

Арония 540 mg

Растението с най-високо съдържание на полифеноли (витамин Р), съдържа още флавоноли, катехини и антоцианни. В сравнение с грейпфрута и гроздето, в аронията има 5 пъти повече полифеноли. Аронията тонизира организма, възвръща жизнените сили, подпомага преодоляването на нервните разстройства и преумората, стимулира регенерирането на мускулната и костната тъкан, кръвообразуването и обмяната на веществата. Аронията очиства съдовите стени от атеросклеротични плаки, поддържайки висока еластичност и нормална пропускливост на стените на кръвоносните съдове. Понижава кръвното налягане. Аронията е безценна и като профилактично средство, и при рехабилитация след мозъчен инсулт, сърдечен инфаркт и други болести на сърдечно-съдовата система.

Гинко билоба 540 mg екстракт

Свързан е с понижаване на кръвното налягане и премахване на кръвните съсиреци в рамките на сърдечно-съдовата система. Тези ефекти са от изключителна полза за здравето на сърцето. Дилатираните кръвоносни съдове намаляват натоварването на сърцето, докато премахването на кръвните съсиреци намалява значително шансовете за инфаркт или инсулт. Изследванията показват, че гинко билобата е в състояние да увеличи и стимулира притока на кръв към крайниците в тялото, включително кожата и основните органи. Снабдяването на цялото тяло с кислород води до увеличаване на енергията и силата. Това повишаване на притока на кръв помага на хората, които страдат от лоша циркулация и накуцват, позволявайки им да ходят по-дълги разстояния без болка. Гинко билоба често се приема от хора, които страдат от подагра, тъй като тя има изразени притововъзпалителни свойства.

Продукта „Кардиоксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/cardioxin или в аптеките

Промоционална цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

X