Напишете дума/думи за търсене

Алисия и Константин! Любов ли е...

Любов е, но на песен. Последното парче на Алисия и Константин със заглавие „Любов ли е“ се превърна в истинска сензация в родния ефир и интернет пространството.

За отрицателно време видеото към песента беше гледано над 3 милиона пъти и влезе в класацията „Набиращи популярност“ на най-популярната мрежа за видеосподеляне YouTube.

Феновете направо взривиха мрежата с възторжените си коментари: „Браво бе, хора!“, „Тотален хит и много хубава попфолк песен. Браво, скъпа Алисия и Коце, вие сте върхът и номер 1“, „Класа! Това е музиката на България! Гордеем се с вас!“ са само част от споделените мнения.

След грандиозния успех на първия им дует, който удари рекордните 20 милиона гледания в Youtube, двамата музиканти признаха, че са вложили всичките си сили и любов в създаването на парчето и че новата продукция е абсолютен приоритет за тях. За видеото са се доверили на режисьора на шоуто “Като две капки вода” – Кирил Киров- Кико, а стайлингът им е изцяло решен в стила на световноизвестния дизайнер Philipp Plein. Специално за тях от представителството на марката в Италия изпратили моделите от предстоящата колекция на бранда, които все още не се предлагат в магазините.

X