Напишете дума/думи за търсене

Папи Ханс отново е ерген

СНИМКИ: ВИРДЖИНИЯ РЕКЪРДС

Дара и поетът Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, вече не правят кекс заедно. Така много хора коментират краха в отношенията на една от най-симпатичните двойки. Шеговитите реплики, но с нотка на съжаление са заради първата песен на Папи Ханс, чийто припев гласи: “А снощи правих кекс”. Парчето светкавично се превърна в хит, заради него пък всички започнаха да питат него и Дара дали правят кекс. Всъщност и двамата не могат да се похвалят с майсторско забъркване на сладкиша, но това така или иначе няма значение и си остава само шега.

За края на връзката им стана ясно по време на старта на “ВИП Брадър”, в който Константин Трендафилов е един от участниците.

Уж случайно

той подметна,

че няма гадже. Това се оказа изненада за феновете му, защото отношенията му с Дара са от около година и за това време двамата като двойка се превърнаха в истински любимци на публиката.

За да разсее всички съмнения и да не се спекулира с раздялата им, младата певица пусна изявление в профила си във фейсбук, с което потвърди новината.

“Тъй като много от вас ми писаха, сега ще обясня накратко как седят нещата, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за пиар стратегия).

Може да сте ни видели някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме прекрасни приятелски взаимоотношения и това няма да се промени. Няма драма - само любов”, написа Дара.

Пред “24 часа” изпълнителката добавя, че не разбира защо хората приемат негативно разделите. Между нея и Папи Ханс не е имало скандали, разправии и конкретен повод, заради който вече не са заедно. За тази една година с Константин са имали много хубави емоции и са преживели прекрасни мигове. Категорична е, че въпреки че вече не са двойка, те продължават да са близки и да се обичат. Често се срещат, защото излизат и с една и съща компания. Дара е убедена, че така ще бъде и след като бившият ѝ приятел напусне риалити шоуто.

Преди той да се включи в предаването,

певицата го

посъветвала

да е търпелив

“Казах му да бъде себе си, да не влиза в кавги и най-важното - да се забавлява”, казва Дара.

Сега, дори и да няма време да го гледа по телевизията, си пуска епизодите онлайн, след като приключи с ангажиментите си. Стриктно следи изявите му и се притеснява да не го изкарат такъв, какъвто не е.

Дара и Папи Ханс се срещнаха за първи път в предаването “Черешката на тортата” през май миналата година. Още по време на снимките стана ясно, че между двамата припламват любовни искри, които след това се превърнаха във връзка.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X