Напишете дума/думи за търсене

Идеи за гарсониерата и балкона (галерия)

Снимки interiorsmall.ru

Собственик на жилището от 47 кв. м в Новосибирск е студент, силно увлечен от музиката, изобразителното изкуство и новите компютърни разработки. Затова всеки елемент от интериора е трябвало да бъде съобразен с разностранните интереси на младежа. Със задачата са се заели дизайнерите от студио Mango, които за да разширят основната площ от 37,2 кв. м, са присъединили балкона от 9,8 кв. м. Резултатът е приятен дом с интересни тематични акценти във всяка зона.

Именно на бившия балкон сега са разположени кътът за учене и трапезарната маса, което е освободило място за общите кухня и дневна. За да не натоварят визуално и без това ограниченото пространство дизайнерите са заложили предимно на вградено осветление. Изключение е направено за малкия бар в кухнята, над който висят 4 лампи. Цветовата гама е основно в бяло, сиво и бежово, на чиито фон ярките акценти придават повече характер на съответната зона.

Спалнята е напълно отделена, което е било заложено в оригиналната планировка на жилището. Първото впечатление за тази зона е като за втора дневна. Всъщност тя е именно това, но и място за сън, защото големият ъглов диван вечер се разпъва.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X