Напишете дума/думи за търсене

80% от всички съществуващи болести се лекуват с билки

Изпитан метод.

Паразити в кръвта причиняват повечето болести. Непрекъснатите проблеми с имунитета на хората доведоха до феноменално разпространение на паразитните болести.

Но това не е всичко. Наскоро учените откриха в поведението на паразитите (аскариди, токсоплазми и прочее хелминти) признаци на колективен разум. Откритието на паразитолозите е наистина удивително. Досадните хелминти демонстрират чудеса в адаптацията: те са се научили да образуват колонии, да съгласуват стриктно действията си, да функционират като единен организъм с цел преживяване и размножаване.

Добре би било, ако проблемът беше само в това. Ние живеем в крайно агресивна среда, така че шансовете ни да се заразим са извънредно големи. Своята лепта в процеса внасят четириногите, които наричаме наши приятели.

ВРЕДА ИЛИ ПОЛЗА от паразитите.

Спорът, дали да се борим с паразитите или не и до днес не е прекратен. Една от гледните точки е, че хелминтите тренират някак нашия имунитет, държат го в тонус. Наскоро аржентински лекари стигнаха до изумителен извод: те са установили, че множествената склероза и някои други автоимунни заболявания протичат по-леко и се развиват по-бавно при хора, заразени с чревни хелминти.

Отделените от тези паразити вещества потискат активността на клетките на имунната система, която престава да разрушава собствените си тъкани и нервни клетки.Според други данни повече от 80 процента от съществуващите заболявания така или иначе са съпътствани от паразити.

В това число са:

- астмата;

- анемията;

- алергията;

- артритът;

- атопичният дерматит;

- безплодието;

- безсънието;

- хепатитът;

- хемороидите;

- гинекологичните болести.

- гъбични инфекции

Освен това паразитите могат да са причината и за възникването на диабета, диатезата, импотентността, имунните разстройства, инсулта, колита, невродермита, неврозите, туморите, остеопорозата, панкреатита, простатита, папиломите, сърдечносъдовите заболявания, цирозата на черния дроб и други.

Паразитите активно поглъщат от кръвта и тъканите на човек хранителните вещества, витамините, микроелементите, в буквалния смисъл пият кръвта (в някои случаи до 0,5 л на денонощие!), изяждайки еритроцитите и левкоцитите. Освен това те отделят млечна киселина, лош холестерол, различни токсини, постепенно отравяйки целия организъм. Изводите са очевидни…

СТРАТЕГИЯ НА ЛЕЧЕНИЕТО на паразити.

Единственият начин да се предпазим е като периодично прочистваме организмите и телата си.

На пазара е пълно с продукти, които гарантират това, но каква е гаранцията? Нима химични съединения ще изчистят телата ни? Та те се натрупват в тях и след това стават причини за други заболявания.

Ето защо в 21 век човечеството, което толкова се гордее с прогреса си, отново прибягва до познатото още на прародителите ни – лечението на природата!

Интересът на стотици учени от цял свят, които се борят за здравето на човечеството е привлечен от една азиатска билка – Сладък пелин ( Artemisia annua) .

Според изследванията билката е:

- мощен имуностимулатор

- изчиства организма от тежки метали, токсини, паразити, отрови и шлаки

- пречиства кръвта и лимфата

- мощно средство в борбата с женските болести – кисти, миоми, гъбички и т.н.

- има противовъзпалително и облекчаващо действие

Може ли да се приема във вид на чай?

В природата много от билките се консумират главно във вид на чай. Трябва да знаем обаче, че има и такива, които стават токсични при термична обработка. Една от тези билки е и Сладък пелин (Artemisia annua) . Изследванията показват, че е крайно неуместно и опасно да нагряваме растението до висока температура, защото започва да отделя специфични отровни вещества, които застрашават здравето ни.

Според световните изследвания най-подходящата доза за прием е 350мг от билката в сухо състояние в продължение на 3 месеца без прекъсване. Важно е да знаете, че билката Сладък пелин ( Artemisia annua) трябва да се консумира до 2 години, след като е набрана. След този период, тя губи близо 80% от качествата си.

За никого не е тайна, че България е лидер в отглеждането на билки за Европа и в топ 10 за света. Тук се отглеждат не само много билки, но и с изключително качество.

Преди няколко години български земеделци са внесли азиатското чудо Сладък пелин ( Artemisia annua), като успешно са го култивирали и го отглеждат.

Ахрида БИО предлага на пазара най-висококачественият Сладък пелин на световно ниво. Доказателството за това са не само сертификатите за качество, ароматът, който се носи при отваряне на продукта, но и хилядите доволни клиенти, които са се доверили и са останали очаровани от резултатите.

„Ние отглеждаме Сладък пелин ( Artemisia annua) в екологично чисти и био условия. Земята, на която го засаждаме не е била обработвана повече от 50 години, което е позволило на почвата да се съхрани екологично чиста. Разбира се, при отглеждането НЕ ИЗПОЛЗВАМЕ никакви помощни препарати и химикали, които биха замърсили дори малко продукцията и почвата. Сушенето също е естествено, а билката е събирана грижовно на ръка.

Преди да се пусне на пазара, цялата продукция минава пълна инспекция от необходимите органи, за да се гарантира качеството на продукта. Малко хора знаят, че естественото сушене крие своите рискове и може цялата продукция да бъде заразена с плесен. Тогава реколтата става негодна за употреба. Всичко на пазара, което има етикет , ви гарантира, че продуктът е минал нужните проби и е годен за употреба. За жалост в интернет се предлагат продукти в насипно състояние, които не са минали никакви тестове за качество и вероятността те да са заразени е огромна въпреки, че няма външни индикации. Предупреждаваме потребителя за това, защото употребата на непроверени продукти, дори билки може да се окаже опасна за здравето. “

Екипът на Ахрида БИО

Българският производители на Сладък пелин ( Artemisia annua) - Ахрида Био отглеждат реколтата си в Източните Родопи – екологично чист район, далеч от промишлени зони. Всяка година пуска нова реколта, за да бъдат билките свежи и със 100% запазени качества. При изготвянето на продукта използва само малките листенца от билката, които са най-насителни с Артемизинин.

Нито една вносна билка от Китай не може да ви гарантира, че е в чист натурален вид, че не съдържа непотребни части ( като стебло и изсъхнала част) , че е сегашна реколта и че е с добро качество.

Търсете билки само с ЯСЕН ПРОИЗХОД!

Само те ви гарантират височко качество и действителни резултати.

Къде можем да намерим Сладък пелин ( Artemisia annua) от Ахрида БИО ?

Билката Сладък пелин ( Artemsia annua) е смляна и напълнена в капсули от лицензирана фармацевтична фирма в Дупница. Производителите са спазили дозата от 350мг , които препоръчват изследователите и лекарите. Една опаковка с капсули Сладък пелин ( Artemisia annua) съдържа 90 капсули за 3 месечен курс, както препоръчват специалистите. Капсулите са най-ефективният и удобен начин за прием.

Капсули Сладък пелин (Artemsia annua) от Ахрида БИО можете да намерите във верига аптека Фрамар в градовете Стара Загора, Свиленград, Гълъбово, Пловдив, Павел баня, Сливен, Бургас и Габрово.

Ако нямате аптека Фрамар във вашия град, можете да направите поръчка направо от производителите и тя ще пристигне при вас с безплатна доставка и подарък – Мурсалски чай ( също екологично чист и отгледан от Ахрида БИО) .

Официален сайт на Ахрида Био за поръчка на Сладък пелин (Artemsia annua) >> ТУК

Телефон за директни поръчки : 0886 15 36 36 / понеделник-петък 9:00-18:00/

Цена:

1 бр. х 68 лв. + Безплатна доставка /Общо: 68 лв./ – за 3 месеца / по-малко от 23лв на месец/

2 бр. х 65 лв. + Безплатна доставка /Общо: 130 лв./ – за 6 месеца / по-малко от 22лв на месец/

3 бр. х 58 лв. + Безплатна доставка /Общо: 174 лв./ – за 9 месеца / по-малко от 20лв на месец/

X