Напишете дума/думи за търсене

Ново откритие подобрява зрението само за месец

Хората са изумени от бързината на действие на иновативната формула.

Всички знаем, че с напредване на възрастта, зрението се влошава. Особено забележим е този процес когато навършим 40 годишна възраст. До сега лекарите мълчаха и вдигаха рамене, безсилни пред влиянието на времето върху здравето на очите ни.

Миналата година на здравния форум във Вършава беше представена първата по рода си формула, разработена съвместно от лекари офталмолози и биотехнолози, които откриват каква е причината да се разваля зрението с напредването на възрастта. Оказва се, че основният виновник за това е системната липса на някои микроелементи в тялото ни. Учените извличат тези елементи от концентрирани извлеци на няколко растения: очанка, резене и рутин и ги комбинират с достатъчно количество витамин С. Оказва се, че така създадената формула насища тялото с необходимите вещества и възстановява липсите, с което започва възстановяване на зрението.

СЪСТАВ:

Очанка Екстракт 100 mg

Очанката представлява прекрасно средство за профилактика на очни болести с различен произход, а също така за повишаване остротата на зрението. Тя широко се прилага в офталмологията при лечение на дегенеративно-дистрофични процеси на очната мембрана. Подобрява зрението при хора над 70 години. Богата е на витамини А, С и група В и съдържа много силиций и желязо.

Очанката има адстрингентно и противовъзпалително въздействие. Прилага се при: конюнктивити, блефарити, възпаление на слъзните канали, повишена уморяемост на очите, петна по роговицата, катаракти и хордеолум (ечемик на миглите).

Резене /див копър/ Екстракт 100 mg

Малко познатата билка резене има вид на копър и аромат на анасон, богата е на полезни вещества и има отлични лечебни свойства. В народната медицина се използват семената от билката резене. Поради елементи като магнезий, калий, калций, желязо и други, растението има различни полезни свойства. Листата и стъблата му съдържат каротин, витамини от група В, аскорбинова киселина. Те са много богати на антиоксидантни съставки – кверцетин, рутин, флавоноиди и други вещества, които възстановяват сърцето и кръвоносните съдове, и са полезни за предотвратяване на развитието на злокачествени тумори, и за укрепване на имунната система.

Резенето действа добре при газове в стомаха, по време на менструална болка, възпалителни процеси на окото, за лечение на черния дроб и заболявания на жлъчните пътища, има силно антиспастично свойство.

Рутин /добит от японска акация/ Екстракт 100 mg

Рутинът представлява мощен биофлавоноид с широкоспектърни ползи за здравето. Основното му предимство е, че има силно изразени антиоксидантни свойства. Рутинът е утвърдено лекарствено средство срещу хеморагии от различен произход – за намаляване пропускливостта и чупливостта на капилярите. Предлага се също и за лечение и профилактика на кръвоизливи, при хипертония, бъбречни заболявания, хеморагична диатеза, ревматизъм, а и при капилярни кръвоизливи от токсичен произход – във всички случаи заедно с витамин С.

Витамин С 100 mg

Нуждата на човешкия организъм от витамин С (аскорбинова киселина) е безспорна. Той представлява водоразтворим витамин, който изпълнява множество важни функции в човешкия организъм. Той увеличава значително усвояването на желязо (Fe), участва в образуването на костите, зъбите и тъканите. Витамин С подпомага заздравяването на рани, поддържа еластичността на кожата, подобрява устойчивостта към инфекции, помага при високо кръвно налягане, атеросклероза и рак.

Продуктът е наречен Вю Протект и е лицензиран за патент за цяла Европа. След тримесечен прием, хората споделят подобряване на зрението, намаляване умората в очите, забавяне прогресията на катарактата. Вю Протект се препоръчва на хора с високостепенно късогледство, като профилактика от развитие на катаракта и макулна дегенерация, свързани с възрастта. Изключително подходящ е за хора, работещи на компютър и такива, които прекърват дълго време в шофиране. Вю Протект представлява прекрасно средство за профилактика на очни болести с различен произход, а също така за повишаване остротата на зрението. Широко се прилага в офталмологията при лечение на дегенеративно-дистрофични процеси на очната мембрана. Подобрява зрението при хора над 70 години. Продуктът има адстрингентно и противовъзпалително въздействие. Прилага се при: конюнктивити, блефарити, възпаление на слъзните канали, повишена уморяемост на очите, петна по роговицата, катаракти и хордеолум (ечемик на миглите).

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. Вю Протект има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът Вю Протект можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/viewprotect/ или в повечето аптеки в страната.

X