Напишете дума/думи за търсене

За грипа има лек – Гриполек

Както всяка година, грипът бавно, но неумолимо приближава. Не ни се ще отсега да се тормозим с мисли за него, но заровим ли глава в пясъка шансът да ни подмине е като печалба от тотото. За да изравним силите в предстоящата схватка с новия щам Мичиган трябва да имаме идея как ще го посрещнем и с какво ще му противодействаме.

С какъв продукт можем да му пресечем силите?

С антивирусен препарат? Не! Нека кажем още веднъж – всички те имат сходен състав и действие. Помагат ни по-леко да понесем болките в мускулите и гърлото, хремата, кихането и кашлицата, главоболието... Какво се случва по-нататък – възстановява ли се организмът ни след неразположението, или се стига до усложнение – въпросните антивирусни препарати нямат отношение към това. Затова при първите признаци на настинка и грип ви препоръчваме да вземете Гриполек.

С какво Гриполек е по-различен и ефикасен от останалите продукти?

Първият плюс за Гриполек е, че той е природен продукт, безвреден и без нежелани ефекти дори при честа употреба. Второ, той е специално създаден не само за облекчаване на симптомите на грип и настинка, но и за бързо възстановяване на организма чрез засилване на защитните му механизми. Трето, в състава му са комбинирани уникални съставки, които имат патентна защита.

Какво съдържа и как действа Гриполек?

Във всяка капсула Гриполек има 150 mg от уникалния буфериран Витамин С (Естер-С). Заедно с цитрусовите биофлавоноиди той укрепва имунната система на организма, като повишава количеството и качеството на имунните клетки и осигурява 24-часова защита.

За разлика от обикновения витамин С, буферираният витамин С е неутрален и щади стомашната лигавица. Той много по-лесно се усвоява и задържа от организма и възстановява витаминния дефицит и алкално-киселинното равновесие в него. Подпомага антиоксидантната защита и повишава устойчивостта на организма срещу свободните радикали и токсини.

Втората съставка на Гриполек - Метилсулфонилметан (МСМ) е естествено съществуващо сярно съединение. То способства за прочистването на организма от токсини на клетъчно ниво. Облекчава болката и възпалението и укрепва имунната функция. Помага на пациенти със ставни и мускулни болки. Ефектът на МСМ се засилва при добавяне на витамин С.

За цялостната ефективност на Гриполек допринасят и витамините от група В в състава му. Тиамин, Рибофлавин, Ниацин и Пантотеновата киселина са необходими за всички клетъчни и ензимни функции и са важна част от терапията на грипа. Те намаляват стреса, засилват имунната реактивност и укрепват способността на организма да се пребори с инфекцията.

Като краен резултат Гриполек не само облекчава симптомите на грип и настинка, но и гарантира бързото възстановяване на организма чрез засилване на защитните му механизми.

ГРИПОЛЕК

При първи симптоми на грип и настинка!

Изпреварва вирусите!

Облекчава симптомите!

Възстановява организма!

Засилва имунитета!

Кога да използваме Гриполек?

При първи признаци на настинка и грип, защото повлиява болковия синдром, интоксикацията, оксидативния стрес, алкално-киселинното равновесие и засилва имунитета.

Как да приемаме Гриполек?

Възрастни - 3х1 капсула дневно; деца до 12 години - 2х1 капсула, над 12 години - доза за възрастни. Приема се минимум 5 дни или до отзвучаване на симптомите. За получаване на максимален ефект – комбинирайте с Фамилия Имунобор!

Gripolek е продукт на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. Цар Симеон 52, тел.: 02/ 983 62 03; e-mail: [email protected]. Научете повече на www.imunobor.com. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

X