Напишете дума/думи за търсене

Ставите ви са износени и възпалени? Д-р Стоянов разказва за последните новости в помощ на ставните заболявания

Ако костите ви са податливи към травми и ви болят или не можете да се двиите свободно. Ако имате заболяване на опорно – двигателния апарат. Ако сте пробвали какво ли не но желаното облекчение не идва...

Уверено препоръчвам на своите пациенти „Артрофикс Регенератор“ - самото му име подсказва, че има регенериращи свойства. „Артрофикс Регенератор“ е първият по рода си иновативен продукт на пазара с формула, която клетките абсорбират и разпознават като максимално естествена. Така тялото усвоява пълноценно вложените субстанции и болката и сковаността изчезват по естествен път. Забелязъл съм, че пациентите ми регистрират подобрение още от първия ден на прием на „Артрофикс Регенератор“. Въпреки това, аз препоръчвам да приемате продукта поне три месеца, за да се натрупат полезните съставки дълбоко в ставния хрущял и костите, и да получите дълготраен ефект.

- Arthrofix Regenerator участва в изграждането на ставните хрущяли.

- Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратява дегенеративните процеси в тях и повишава функционалния им капацитет.

- Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор от растителен произход.

- Подпомага различни състояния на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на силно концентрирана формула от екстракти, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки

Arthrofix Regenerator подобрява кръвообращението и доставя ценни хранителни вещества до всички стави и хрущяли.

С напредването на възрастта концентрацията на глюкозамин в тялото намалява естествено и затова не е чудно, че почти всички хора в по-зряла възраст страдат от един или друг вид ставни проблеми.

Arthrofix Regenerator доставя необходимия за организма глюкозамин и по този начин спомага за:

- Предпазва от остеопороза

- Помага при артрит

- Служи като градивен материал на хрущялната тъкан

- Намалява болките в ставите и премахва дискомфорта

- Грижи се за общото здраве на ставите и ставните хрущяли

- При ставни травми и възпаления

- Препоръчва се на спортисти и хора, водещи активен начин на живот

- Подпомага по-бързото зарастване на рани по тялото

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ с Вас след три-месечен прием на Arthrofix Regenerator:

- Участва в изграждането на ставните хрущяли

- Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратява дегенеративните процеси в тях и повишава функционалния им капацитет

- Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор от растителен произход

- Подпомага опорно-двигателния апарат

ЕТАПИ НА ДЕЙСТВИЕ

ПРЕМАХВА БОЛКАТА

Arthrofix Regenerator подобрява кръвотока в ставите. Богат е на олеуропеин – мощен имуностимулант, ефективен срещу редица инфекции, в това число и гъбични. Ефективен е при повечето ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците.

По време на първата седмица на ползване на Arthrofix Regenerator ставите ще укрепват, а болките и причините за появата им ще бъдат систематично премахвани. През всеки изминал ден болката и сковаността в ставите ще намаляват до пълното възстановяване на подвижността. Ще усетите подобрение още след първите 3 дни.

СТИМУЛИРА КЛЕТКИТЕ

Много важно условие за нашата гъвкавост и подвижност е доброто състояние на ставния хрущял, който служи като буфер, омекотяващ ударите между костите и улесняващ движението в ставите. Ставният хрущял е изграден от съединителна тъкан, богата на колаген, еластин, хиалуронова киселина и вода. Тези съставки са от критично значение за неговата здравина и еластичност. Arthrofix Regenerator съдържа вещества, които осигуряват оптимално подхранване и възстановяване на хрущялната тъкан.

Дори и най-добрият препарат не би могъл да предотврати дегенерация на ставите, ако организмът не бъде стимулиран към производство на колаген, синовиална течност и регенерация на ставния хрущял. Повечето средства само временно ще маскират признаците за дегенерация на ставите. С течение на времето всички микро-кухини и наранявания по ставите ще излязат наяве и ако не вземете мерки навреме, ще Ви донесат още повече болки и физическо ограничение.

Формулата Arthrofix Regenerator въздейства на нано-клетъчно ниво. Спира дегенеративните процеси, засягащи ставите и инициира процеса за автоматичното им възстановяване. Вместо само да потушава проблема, активизира клетките. Организмът започва сам да възстановява ставите. Възстановителният процес протича като този на младини. Възвръща правилното ниво на колаген и синовиална течност само след три седмици!

НАПЪЛНО ОТБЛОКИРА СТАВИТЕ

Всеки човек иска да бъде гъвкав и подвижен, но с времето това става все по-трудно. Натоварванията, травмите, възпаленията и възрастта се отразяват на всички ни. За да поддържаме ставите си, подходящите хранителни добавки са просто задължителни. Съдържанието на глюкозамин в Arthrofix Regenerator е значително по-високо в сравнение с масовите добавки на пазара.

Глюкозаминът нормално се произвежда в тялото ни и участва в изграждането на ставните структури – хрущял, връзки, капсули и синовия (ставната течност). Той прави ставите едновременно по-здрави, по-сочни и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла. С възрастта способността ни да синтезираме глюкозамин намалява, ставите ни изсъхват, хрущялната тъкан изтънява и се износва. Това води до болки, възпаления, дегенерация и ограничена подвижност. Единственото решение е да се приемат хранителни добавки с глюкозамин,тъй като обикновените храни почти не го съдържат.

Arthrofix Regenerator намалява възпалението и болката без странични ефекти, регенерира ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност и възстановява подвижността и гъвкавостта. Ефектът му е бърз и сигурен при всеки човек. По време на четвъртата седмица от терапията настъпва отблокиране на ставите и пълно възвръщане на еластичността. Благодарение на това лактите, тазът, колената, гръбнакът и раменните стави възвръщат пълната си подвижност – без болка и без каквито и да е ограничения.

Артрофикс Регенератор“ притежава сертификат за качество, което е гаранция за полезността на продукта и ефективното му действие.

Продуктът „Артрофикс Регенератор“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/arthrofix/ или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

X