Напишете дума/думи за търсене

Адриана Лима свали ангелските крила със сълзи на очи (Снимки+видео)

19 години след дебюта си за „Викторияс сикрет“, една от иконите на модния бранд – Адриана Лима обяви, че тазгодишното шоу, което се състоя преди няколко дни, е последното за нея. По време на него тя не скри емоциите и сълзите си, пишат световните медии.

Лима е родом от Бразилия и започва кариерата си още като тийнейджърка. Още тогава започва работа с "Викторияс сикрет" и за първи път се появява в тяхно шоу през 1999 г.. Подписва официално договор с тях през 2000 г.. През годините, излизайки на подуима и представяйки едни от най-луксозните модели на бельо, дори най-скъпият сутиен, тя оставя незабравима следа след себе си. 

Адриана Лима Снимки: Ройтерс
Адриана Лима Снимки: Ройтерс

В социалната мрежа Инстаграм 37-годишната моделка написа: "Скъпи, "Викторияс сикрет", благодаря ви, че ми показахте света. Споделихте вашите тайни и най-важното - не просто ми дадохте крила, а ме научихте да летя. И разбира се, най-добрите фенове в света. С любов, Адриана".

Дългокраката бразилка е най-дългогодишният модел на "Ангелите на Виктория", но е категорична, че ще продължи кариерата си на модел, докато тялото й позволява.

Адрина Лима има две деца – Валентина и Сиена и споделя, че няма да има нищо против, ако те искат да станат модели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X