Напишете дума/думи за търсене

Принц Чарлз на 70 години (Снимки, видео)

Британският престолонаследник принц Чарлз навършва 70 години днес. По този повод в официалната страница на кралското семейство в социалните мрежи бяха разпространени две снимки и видео.

На снимките синът на кралица Елизабет Втора е заедно с цялото си семейство - със съпругата си Камила, синовете си Уилям и Хари, придружени от съпругите им, и с внуците си - Джордж, Шарлот и Луи. Те позират в градините на "Кларънс хаус", където живеят Чарлз и Камила. 

Видеото, посветено на принца, представя живота му от детството до сега. То е монтаж от снимки на Чарлз.

Резиденциите на принц Чарлз в Лондон и Еършър и имението му Хайгроув в Глостършър са сред най-ексклузивните имоти във Великобритания. За 70-ия си рожден ден той дава възможност на всички желаещи да ги разгледат в интернет, съобщи сп. "Татлър".

За съвместния проект с Гугъл Артс енд Кълчър принц Чарлз даде безпрецедентен достъп на фотографи да стаите, коридорите, произведенията на изкуството и парковете на резиденциите си. В обиколката са включени библиотеката и градинската стая на Кларънс хаус и пищната сутрешна всекидневна. Посетителите на сайта могат да разгледат също произведенията на изкуството, изложени в приемните и градините на имението Хайгроув и на шотландската резиденция Дъмфрис хаус, предаде БТА.

Представени са и снимки от личната колекция на принц Чарлз, които проследяват живота му.

Резиденциите на принц Чарлз могат да бъдат разгледани ТУК.

Снимки: Ройтерс
Снимки: Ройтерс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X