Напишете дума/думи за търсене

9 модни съвета от Меган Маркъл

Съпругата на принц Хари винаги е имал добър вкус, а силуетът й е изящен и елегантен. Предлагаме ви някои от нейните фешън трикове за безупречен външен вид.

1. Подчертайте цвета на кожата

Обикновено Меган носи бежови, екрю и „капучино“ рокли. Това не е изненадващо, тъй като тези цветове подчертават по-тъмния тон на кожата й.

На момичетата с по-матова кожа се препоръчват да носят дрехи с телесен цвят, каки, марсала и яркожълто. Ако тонът на кожата е по-светъл, по-добре избирайте дрехи със смарагдови, тъмносини или студени пастелни тонове.

2. Подчертайте ключицата

Дрехите, които показват ключицата, са добър избор, ако не обичате да носите дълбоко деколте, но все пак искате да привлечете вниманието към себе си. Одеждите с такава кройка изглеждат наистина женствени и кралски.

3. Скрийте всички несъвършенства на тялото

Меган има доста тесни бедра и малки гърди, но знае как да ги използва в своя полза. Роклите със странична платка правят бедрата й да изглеждат по-широки, а роклите с двуредно закопчаване прави гърдите да изглеждат малко по-големи. Няколко слоя плат и акцент в цвят визуално може да увеличат размера на бюста. На дамите с противоположния проблем се препоръчва да носят блузи и потници без копчета, дълги блейзъри и кръгли деколтета.

4. Избирайте чорапогащниците адекватно

Чорапогащите могат или да унищожат силуета, или да го направят още по-изтънчен. Меган обикновено носи чорапогащници в същия цвят като роклята, с която е облечена. Разбира се, този метод няма да проработи с червена или розова рокля. Чорапогащници в такива нюанси ще изглеждат странно и може да предизвикат неудобство. Но ако харесвате бежови и светли цветове, чорапогащници с телесен цвят ще подчертаят елегантния ви вид.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X