Напишете дума/думи за търсене

Промяната в стила на Меган Маркъл

Меган Маркъл СНИМКА: Ройтерс

Дискретни тонове, дълги рокли, скромни деколтета - откакто се омъжи за принц Хари през месец май, Меган, която утре ще навърши 37 години, придоби външен вид на херцогиня, без да се отказва от някои странни хрумвания, които напомнят, че е фенка на модата, предаде Франс прес.

Мнозина си задаваха въпроса дали бившата американска актриса Меган Маркъл, която се чувстваше удобно, носейки джинси и сандали, ще се помести в калъпа на кралското семейство и ще се превърне в нещо като клонинг на Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям, която въплъщава британската консервативна елегантност, предаде БТА.

"Преди сватбата Меган имаше разкрепостен калифорнийски външен вид, напомнящ за обучението й в Лос Анджелис", поясни Елизабет Волман от сайта Meghan's Fashion, посветен на стила на херцогинята на Съсекс.

Миналата година Меган довери пред сайта Outnet.com, че цени високо комбинацията от джинси, блуза и блейзер. Феновете й си спомнят появата й в Торонто през септември м.г., когато носеше риза и съдрани джинси. Това се случи преди близо година, но от гледна точка на промяната във външния й вид сякаш е минала цяла вечност.

"Откакто стана херцогиня, стилът й еволюира, за да се приспособи към новата й роля - отбеляза Волман. - Тя се отказа от непринудения шикозен външен вид и предпочете неутралните тонове, които бяха забелязани за кратко в месеците, предхождащи сватбата й."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X