Напишете дума/думи за търсене

Кои са забранените храни за Меган от Бъкингамския дворец?

Снимка: Ройтерс

Още една от любимите храни на Меган Маркъл - пастата - е забранена от Бъкингамския дворец заради непоносимост на кралицата към нишестените храни. 

Откакто Меган Маркъл е част от кралското семейство, трябва да се съобразява с безброй строги правила, включително и такива с начина й на хранене. 

Бившият кралски готвач Дарън Макгрейди споделя, че кралицата избягва картофи и паста и ги замества с риба, пилешко месо и сезонни зеленчуци, пишат от Independent, a преди години в интервю Меган споделя, че любимата й храна е именно паста с бавно приготвена тиква.

Но освен тези различия, кралицата и херцогинята имат ред сходни предпочитания относно храната, защото и двете се придържат към здравословно хранене. Разбира се, и двете имат своите пороци. Любимата "вредна" храна на кралицата е бисквитена шоколадова торта, докато Меган предпочита чаша червено вино за десерт, вместо сладко. 

Съпругата на принц Хари вече е ограничила косумацията на чесън и лук заради постоянните ангажименти и срещи като част от кралското семейство. Мидите и други морски дарове също са забранени заради възможност от натравяне. При пътувания членовете на кралското семейството не трябва да хапват меса от рядък вид и да пият вода от чешмата.

Посудата, в която се храни семейството, датира от 1800 г., а вилиците и ножовете са сребърни и покрити с чисто злато.

 Бившият готвач Макрейди разкрива още, че кралицата яде, за да живее, докато кралят живее, за да яде.

Превод и редакция: Мартина Димитрова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X