Напишете дума/думи за търсене

Какво крие Меган Маркъл в дълбоките джобове на роклите си?

Британската специалистка Джуди Джеймс разкри пред вестник "Сън" тайната на дълбоките джобове, пришити към роклите на Меган Маркъл - в тях съпругата на принц Хари крие ръцете си.

Наблюдателни фенове на бившата американска актриса и настояща херцогиня на Съсекс констатираха, че напоследък тя се появява на публични места с тоалети с много дълбоки джобове, в които непрекъснато крие ръцете си. Според експертката Джуди Джеймс тази привичка помага на Маркъл да се справя с проблем, който изпитва всеки един от нас. "Ние просто не знаем къде да денем ръцете си, когато хората ни гледат", предава БТА. 

Но дали е тази истинската причина, поради която кралската особа е фен на дълбоките джобове? Изданието изтъква, че бившата американска актриса е персона, с доста добра увереност в себе си. А дълбоките джобове са неин избор не от вълнение, а заради модни пристрастия. Херцогинята на Съсекс им е голям почитател, тъй като тя много си пада по модата от 50-те години на миналия век. Нейните рокли са вдъхновени от Одри Хепбърн, а те задължително се носят с едната ръка в джоба, което едва ли не е правило на етикета.

Меган Маркъл СНИМКА: Ройтерс
Меган Маркъл СНИМКА: Ройтерс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X