Напишете дума/думи за търсене

Ако мъжът прави тези неща, той е сериозно несигурен в себе си

8. Говори за бившите си приятелки и за техните изневери

Според него неговите бивши гаджета никога не са го обичали. Настоява, че във всички предишни отношения е бил невинна жертва. Че е бил използван и наранен. Това може да е вярно и да е причина за неговата несигурност.

9. Преследва ви във Facebook и другите социални мрежи

Той знае до последната секунда кога сте публикувате нещо във Facebook, Twitter или Instagram. Последовател е на всичките ви профили в социалните мрежи и е съвсем наясно какво става във виртуалния ви свят. Не е изключено да се почувства наранен от факта, че споделяте нещо публично, преди да сте го казали на него.

10. Проверява телефона ви

Постоянно гледа към телефона ви, когато получите съобщение, и често ви разпитва с кого говорите или кой ви е писал. Нищо чудно да си помисли, че има право да разглежда личната ви кореспонденция. Параноята му може да стигне до доста неприятни висоти, ако се почувства застрашен от вашия виртуален свят, до който той няма достъп.

11. Задушава ви с внимание и подаръци

В началото сте на седмото небе от това внимание, но след известно време започвате да поставяте под въпрос неговите щедри дарове и внимание. Дали той е мотивиран да ви прави подаръци от чиста любов, или от желание да подкупи любовта ви, за да не го напуснете?

12. Мисли, че му изневерявате

Не може да се отърве от подозренията си, че му изневерявате. Не е изключено да ви обвини, че сте флиртували със сервитьора, че имате афера с колега или че търсите някой по-добър от него.

13. Разстройва, ако не се вижда с вас всеки ден

В рамките на минути след като си тръгнете, ще ви съобщи, че много му липсвате.

Той иска да ви вижда всеки ден и не е изключено да се разстрои, ако имате други ангажименти, които ви отнемат от него. Без проблем ще се опита да ви изкара виновни, че имате работа, или среща с приятели и че той за вас е последната дупка на кавала.

14. Прекалено е чувствителен към критика

Никой не обича да бъде критикуван, но несигурните хора наистина приемат дори най-конструктивната критика наистина зле. Те имат ниско самочувствие и не може понесат, когато хората около тях посочат някой техен недостатък.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X