Напишете дума/думи за търсене

Защо не иска да се омъжи Петя Дикова

Бременната Петя Дикова няма никакво намерение да се омъжва скоро.

Като дете на разведени родители водещата на „Култ” не вярвала в брака и не смятала за нужно да се разписва дори заради бебето, което е на път.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков отдавна искала да стане майка, но никога не е мечтала да е булка, твърдят нейни познати. Тя била наясно, че подписът не гарантира вечна любов, а напротив. Горчивият опит на родители ѝ я научил, че понякога бракът е първата крачка към края на щастието. Затова предпочитала да живее на семейни начала, но без подписи и ритуал в гражданското. Половинката ѝ Илиян също не напирал да се жени. Той бил готов да даде пръстен на Пипи, за да зарадва родителите ѝ. Те обаче не искали да се бъркат в решенията на младите. В резултат двойката изключила идеята за сватба и дала приоритет на бебето, писа „Уикенд“.

Илиян Любомиров
Илиян Любомиров

Петя и Илиян очакват момченце напролет, разкриха те преди дни. По настояване на бъдещия татко детето ще се казва Александър. По този начин ще бъде кръстено и на тъста, и на тъщата – Сашо и Аня. Името Александър му било любимо, а съвпадението с имената на Аня и Сашо било щастливо.

Бъдещите родители са заедно от година и половина, а бебето е било планирано.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X