Напишете дума/думи за търсене

Червени рози за гроба на мъжа на Гуркова

Моделката без ангажименти, потънала в траур

Вечно червени рози са изрисувани на гроба на разстреляния през септември миналата година съпруг на Наталия Гуркова - Джордже Михалевич.

Надгробният камък се отличава с по-луксозната си облицовка и е издигнат на лобното място на бизнесмена в Йоханесбург. Снимките на последния дом на Михалевич пусна неговата майка Мира.

"Синът ми - моята роза. Изминаха 3 месеца откакто ни напусна. Отбелязах това проклето място, за да се знае. Не пожелавам на никоя майка това страдание. Тъгата става все по-голяма. Животът без теб в този свят е тежък", изплака почернената родителка.

Близки и познати на семейството изразиха подкрепата си в социалните мрежи.

"Ти си жив, но не мога да те прегърна и да те целуна. Почивай в мир, красота и доброта. Обичам те", изплака майката на бизнесмена.

Противно на нея, съпругата му, известната моделка Наталия Гуркова, пази пълно мълчание за личната си загуба.

След инцидента красавицата редуцира до минимум появите си на публични места и потъна в траур. Моделката се е отдала изцяло на отглеждането на двете си деца и напълно е спряла публикациите си в социалните мрежи.

Кървавата вендета се разигра на 24 септември на светофар. До автомобила на Михалевич спират двама мотористи, които стрелят 2 пъти срещу черногорския бизнесмен, който умира на място. Полицията не успява да залови нападателите.

Бизнесът на Джордже е свързан с управление на диаманти в Африка. Именно затова се смята, че той има връзки с подземния свят и това му коствало живота. Михалевич е погребан в Йоханесбург. По неофициална информация след покушението Гуркова е решила да заживее в България, тъй като тук е по-спокойна за отглеждането на децата си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X