Напишете дума/думи за търсене

Ангелос Карталис: Гъбите на "Доктор Биомастер" помагат при рак на дебелото черво

"Казвам се Ангелос Карталис и съм от София, аз съм на 59 години. Диагнозата, която беше поставена, беше рак на дебелото черво, а заведението в Гърция е болницата Папагеоргиу, в град Солун.

Бяха ми предписани в началото 12 химиотерапии, около 6 месеца, след това - още 12 и сега направих последния курс - още 12 химиотерапии, още 6 месеца.

Веднага след операцията, която беше на 1март 2016 г., се разтърсих в интернет и там намерихме фирмата "Доктор Биомастер". Питахме и други хора и разбрахме за тези гъби, че са изключително добре действащи.

Лекарите, които ме консултираха, бяха първо д-р Дончев, после д-р Николова и сега в момента е д-р Дякова, от които сме много доволни и за съветите, и за консултациите, и за всичко.

Когато ми правиха химиотерапията - разбира се, че взимах и гъбите. Гъбите просто не съм ги спирал от 20 март 2016 г. Химиотерапията си е химиотерапия, но гъбите си ми помагат и то - много.

По време на химиотерапията всеки знае, че човек се чувства много зле. Тези гъби просто ме държат в страшна форма! Много бързо излизам от това положение, много добре ми действат, и до ден днешен не съм се разболял от никаква болест.

Три години вече ще навършат, на 1-ви март след операцията. Не съм се разболял, наистина, нито един ден, въпреки че съм учител в основно училище.

Резултатите от последните ми изследвания са стабилни. Август месец правихме предпоследния скенер. Сега, преди 1 месец, правихме последния - в началото на декември 2018 г. И казват, че са ми стабилни - нямам увеличени лимфни възли.

Аз бих препоръчал тази имунотерапия от "Доктор Биомастер" на много хора и дори съм го направил, защото знам, че помага. Знам, че лекува и я усещам върху себе си. Имунотерапията съм препоръчал дори на брат ми, който има Паркинсон. Препоръчал съм и на един приятел, който има доста проблеми и с бъбреци, и със сърце и с много други. И на други хора съм я препоръчал.

Искам специално да благодаря и на обслужващия персонал, и на всички лекари, и на "Доктор Биомастер" като фирма, на която наистина са много качествени продуктите. Благодаря."

За повече информация, посетете сайта: www.mikoterapia.bg

X