Напишете дума/думи за търсене

ФЛОРА 10 - двойна сила и защита за тялото с пробиотици и пребиотици

На всички ни е известно, че когато приемаме антибиотици, това се отразява негативно върху чревната микрофлора и се получава дисбаланс на бактериите, които тя съдържа.

Когато е налице този дисбаланс, размножаването на патогенните бактерии в червата се увеличава значително, а устойчивостта на микрофлората към тях – драстично намалява. Така в следствие на антибиотиците имаме налице – нарушено равновесие между различните микроорганизми населяващи червата, което се отразява на цялостното ни здравословно състояние.

Имайте предвид, че стомашното неразположение не винаги се появява още през първите дни на терапията. Възможно е да го усетите и доста след като е приключило антибиотичното лечение - до два месеца след това.

При всички положения, за да се избегнат неприятните последствия от антибиотиците е необходимо да възстановите баланса на чревната флора, който е бил нарушен.

FLORA 10 e хранителна добавка за възрастни от ново поколение, която съдържа едновременно пробиотици и пребиотици. По този начин взаимно се усилва полезното им действие за двойно по-бързо и ефективно възстановяване на чревната флора.

Забележително е и голямото разнообразие от различни щамове в хранителната добавка, при това всеки от тях е в оптимални количества, така че да бъде максимално полезен за възстановяване на чревния баланс.

Пробиотици:

FLORA10 съдържа подбрани щамове от живи млечнокисели бактерии – Лактобацили (Lactobacillus acidophilus), Бифидобактерии (Bifidobacterium longum) и Стрептококус термофилус (Streptococcus thermophilus). Добавен е и още един пробиотичен щам: Бацилус коагуланс (Bacillus coagulans), който е много устойчив на вредните влияния от антибиотиците.

Пребиотици:

Съдържанието на FLORA 10 е обогатено с два вида пребиотици: Инулин и Фруктоолигозахариди (FOS), които допълват и помагат за правилното развитие и действие на млечно-киселите бактерии.

FLORA 10 е синбиотик /съчетание от пробиотик и пребиотик/, който подпомага населяването на червата с естествените непатогенни микроорганизми и така се справя със стомашния дисбаланс, укрепва имунитета и се грижи за комфорта на стомаха.

FLORA 10 съдържа 10 милиарда живи бактерии и FOS, с основната цел - да спомага и поддържа баланса на бактериите в стомашно-чревната флора.

Всъщност полезните бактерии не само ни защитават от болести, но и произвеждат важни за организма ни вещества - незаменими аминокиселини, витамини (В1, В2, В6, В12, К) и ферменти, без които не можем да разградим приетата храна.

FLORA 10 е хранителна добавка под формата на капсули, произведени в специално защитена среда, които гарантират достигането на вложените пробиотици и пребиотици до тънките черва, където да бъдат ефективни. Тя ви помага да се справите с чревните неразположения или чувството за тежест и подуване. Намалява нежеланите ефекти при антибиотична терапия и укрепва имунитета.

X