Напишете дума/думи за търсене

Джорджина ревнува Роналдо от италианка

Меко казано, сексапилен италиански модел е причината да има търкания между 5-кратния футболист номер 1 в света Кристиано Роналдо и избраната от него за съпруга Джорджина Родригес.

За такива съобщи тази седмица португалското издание “Корейо да маня”, а сега пак от него излиза информацията каква е причината за тях. Джорджина ревнувала от италианката Мануела Ферера.

Тя разкри, че нападателят на шампиона “Ювентус” я е обсипал с комплименти. “Каза ми, че съм ослепително хубава. Той е истински джентълмен, вежлив, точно мой тип е. Бях изключително поласкана да получа комплименти от мъж, който винаги е бил заобиколен от красиви жени”, сподели 34-годишната Мануела. Тези думи неминуемо доведоха до спекулации за връзка между двамата. Според “Корейо да маня” Ферера е причината Джорджина да свали от ръката си годежния пръстен за 700 000 евро, подарен ѝ от Кристиано.

Той се оправдал, че италианката е потърсила контакт с него.

Моделът Мануела Ферера се похвали, че Кристиано Роналдо  казал, че е ослепително хубава.  Снимка: инстаграм на Мануела Ферера
Моделът Мануела Ферера се похвали, че Кристиано Роналдо казал, че е ослепително хубава. Снимка: инстаграм на Мануела Ферера
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X