Напишете дума/думи за търсене

Най-известните бисексуални модели

Миранда Кер

Редица топ модели не крият своята сексуална ориентация. Мъжете въздишат по тях, но те не крият, че си падат и по жени. Някои от тях са част от ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални, трансджендър) обществото и не се притесняват да го заявят открито.

Миранда Кер

Тя е родена на 20 април 1983 г. в Сидни, Австралия, но израства в Нов Южен Уелс. Тя е един от най-известните модели на "Викторияс сикрет".

През 2007 г. започва връзка с Орландо Блум, за когото се омъжва през юли 2010 г. На 6 януари 2011 г. се ражда синът им Флин Кристофер Бланчард Копеланд Блум. През октомври 2013 г. двамата се развеждат. Малко след раздялата им, тя разкрива, че има интерес и към жените: "Никога не казвай никога".

През 2017 г. Миранда се омъжи за милиардера, основател на "Снап чат", Еван Шпигел. Двамата имат момченце, родено миналата година.

"Форбс" я поставя в "Топ 10" за най-печеливши модели.

Кара Делевин

Кара Делевин
Кара Делевин

Тя е родена през 1992 г. в Хамърсмит, Лондон. Има две сестри – Попи и Клоуи.

За първи път Кара изгрява на корицата на "Вог Италия", когато е едва на 10 години, а дебют на модния подиум прави по време Лондонската седмица на модата през 2011 г.

През 2014 г. е един от най-скъпоплатените модели.

Има много слухове за това с кого се среща, но една от най-известните й връзки беше тази с 35-годишната звезда от "Аватар" и "Бързи и яростни" - Мишел Родригес.        

Стела Максуел

Стела Максуел
Стела Максуел

Моделката на "Викторияс Сикрет" Стела Максуел, чието истинско име е Мейнс, е родена на 15 май през 1990 г. в Белгия, дъщеря на бивш дипломат. Тя има двама братя и една сестра – Патрик, Мартин и Елена.                               

Първото й ревю е през 2009 г., а дебют за "Викторияс сикрет" прави през 2014 г.

През годините става един от най-популярните модели, представяйки колекциите на "Фенди", "Долче и Габана", "Кензо", "Версаче", "Шанел" и много други.

През 2016 г. е номер 1 в класацията на "Максим" за най-горещите 100 жени в света.

Имала е връзка с Майли Сайръс, а в края на миналата година се заговори, че е разделена с Кристен Стюарт, с която имаха двугодишна връзка.

Айлънд Болдуин

Айлънд Болдуин Снимка: Инстаграм (irelandbasingerbaldwin)
Айлънд Болдуин Снимка: Инстаграм (irelandbasingerbaldwin)

Тя е родена на 23 октомври 1995 г. Айлънд е известна моделка, както и популярна актриса. Дъщеря е на американските актьори Алек Болдуин и Ким Бейсинджър.

Кариерата й на модел стартира през 2013 г. Нейни фотосесии са публикувани в "Ню Йорк пост", "Венити феър", "Ел", "Вог Русия" и други. Участва в рекламни кампании на известни марки като "Келвин Клайн и "Сисли".

През пролетта на 2014 г. американската рап изпълнителка Ейнджъл Хейз заяви в интервю, че се среща с Айлънд Болдуин. Малко преди това в интернет се появиха папарашки снимки на двете. Връзката им продължи две години.

Руби Роуз

Руби Роуз
Руби Роуз

Тя е родена на 20 март през 1986 г. в Мелбърн, Австралия.

Роуз е известна моделка и диджей за МТВ. Дебютният й сингъл излиза през 2012 г., а през 2010 г. стартира модна линия.

На 20-годишна възраст признава за бисексуалността си. От 2014 г. насам е сгодена за внучката на Роалд Дал - Фийби Дал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X