Напишете дума/думи за търсене

Стелки облекчават на принципа на акупресурата

Когато организмът ви започне редовно да сигнализира, че не се чувства добре, то значи е време за някои промени в начина на живот. Дори и да сте клинично здрави, налегне ли ви усещането за хронична умора, то стресът явно не ви се отразява особено добре. Постулатите на китайската медицина гласят, че човешкото тяло е разделено на енергийни центрове (точки), през които минават своеобразни канали (меридиани).

Как действа акупресурата на човешкото тяло?

Когато някой от тези канали се запуши, ние започваме да усещаме дисбаланс в определена сфера от живота си. Акупресурата и акупунктурата са специфични дялове от древноизточната алтернативна медицина, които се занимават точно с този проблем. Първата прилага способите на прекия досег на ръката с тялото – масажа, а втората – на оказването на положително въздействие чрез поставянето на игли на специфични точки.

Няколко бързи съвета за облекчаване на усещането за дискомфорт в определени части от тялото:

- Болка в горната част на тялото: Извършвайте нежни масажиращи движения в участъка между палеца и показалеца, като трябва да стимулирате горната и долната част на дланта.

- При неприятно усещане в стомашно-чревния тракт: Натискът трябва да се осъществи от вътрешната страна на китката, близо 3 пръста под основата.

- Преумора, сънливост, нисък имунитет и липса на жизненост: Намерете меката точка, която се намира на 4 пръста под коляното и започнете да масажирате така, че да изпитате лека болка.

- Лошо храносмилане и разтройство: Дори и само поставяйки ръката си в покой върху мислената линия между гръдния кош и пъпа, може да облекчите тези симптоми. Масажът също е препоръчителен.

Кои са основните точки при акупресура?

Този метод за въздействие върху човешкото тяло и ‘освобождаване’ на енергията в него разделя тялото така, както меридианите и екваторът опасват Земята. Специалистите използват тази техника, за да облекчат различни видове усещания за дискомфорт, схващания, парещи сензации, крампи и болежки. Акупресурата произлиза от добрите практики на медицината в Древен Китай.

5-те основни точки на оказване на положително влияние върху тялото са следните:

1) Първична Точка (Nel Guan);

2) Долина на Обединението;

3) Раменна Вдлъбнатина;

4) Централен Трезор;

5) Небесен Стълб;

Биомагнитните стелки Magneto 500 Plus улесняват ходенето

Magneto 500 Plus са биомагнитни стелки, които облекчават на принципа на акупресурата. Те са създадени за хора, страдащи от плоскостъпие и проблеми с правилната походка и стойка на тялото.

Това средство за положително въздействие върху стойката и позата на тялото, както и мобилността и усещането за свобода на движение, включва специални магнити, разполагащи с поле от 910 градуса. Те са разположени на специални места, съобразени със системата за оказване на натиск върху определени точки от тялото, постулована от акупунктурата.

Ергономичният им дизайн предполага, че могат да бъдат носени от всеки пол и възраст. Подходящи са за хора, страдащи от плоскостъпие, както и за такива с проблемни стави. Средството за благоприятстване на свободата на движение и добрите нива на дневния тонус следва да бъде прилагано стриктно спрямо неговите инструкции за употреба.

А ето какво гласят те:

1. Носете стелките за точно 8 (осем) минути всеки ден.

2. Правете го в продължение на 1 (един) календарен месец.

Потребителските мнения и отзиви пък считат, че техните основни предимства са:

- Разполагат с магнитно поле от 910 градуса за положително повлияване на кръвообращението;

- Упражняват акупресурен масаж върху определени точки от ходилото;

- Благоприятстват свободното движение;

- Ергономичен, унисекс модел, който е изработен от висококачествени материали;

- Удобна процедура по поръчка и доставка, дстъпност на цената;

Nota Bene! Макар и да няма данни за възможни противопоказания в мненията на клиентите, не е невъзможно такива да се проявят. Придържайте се към указанията за правилно ползване!

Метод за поръчка и доставка в България

Автентичният продукт Magneto 500+ се поръчва единствено през неговия официален уебсайт. Процедурата по поръчка и доставка на акупресурните стелки се задейства чрез попълването на кратък дигитален формуляр. Желаещите да закупят средството за по-активно ежедневие следва да оставят актуален телефонен номер с цел уточняване на детайлите около доставката. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Текущата промо кампания позволява на всеки желаещ да вземе продукта с -50% отстъпка от неговата оригинална стойност.

X