Напишете дума/думи за търсене

6 идеи за ефектна великденска декорация (галерия)

Очакването на Великден върви ръка за ръка със създаването на празнична атмосфера в дома, която можем да подсилим с подходяща декорация. Ето 6 идеи, които не изискват твърде много време, но за сметка на това са свежи и ефектни.

Снимки pixabay.com и goodhouse.ru
Снимки pixabay.com и goodhouse.ru

Венецът за вратата е актуален и сега, още повече, че пролетта предлага много материали, от които да го изработите. Може да натоварите със задачата по-малките членове на семейството и да им дадете пълна свобода на действие.

Ако ще посрещате повече гости, венецът може да има и по-малко великденски елементи, за да се освободи място за картички с пожелания.

Украсете масата също с това, което природата предоставя. В различни по размер и цвят кофички, саксийки, вазички може да поставите върбови клонки, стръкчета розмарин, форсития и др.

Яйцата са задължителният елемент. Развихрете фантазията си и потърсете различни начини да ги направите център на композицията. Може да използвате големи буркани или поставка за сладкиши.

Изкуствените яйца също имат място в декорацията. Импровизирайте и ги комбинирайте с всичко естествено, което имате под ръка, включително споменатите по-горе растения.

По същия начин може да добавите загадъчността на огъня. Трябва ви саксия, която да напълните с нещо подходящо, а на повърхността да направите композиция, в която има великденски елементи край чаената свещ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X